Gryderetter: Lækre opskrifter og inspiration

Pølser kan indgå i alverdens retter, og det er oplagt at bruge dem i gryderetter, som kan serveres både til hverdag og fest. Her har vi samlet en række lækre opskrifter på gode gryderetter, hvor pølsen spiller en central rolle. Vælg din favorit, eller prøv dem alle sammen.

Lav gryderetter som gæstemad

Det er oplagt at servere en gryderet som gæstemad, når der skal være fest, da det er en nem måde at lave mad til mange mennesker. Og når gryderetten bliver lavet med gode og smagfulde pølser fra GØL, vil den imponere både store og små gæster. Du kan gøre lidt ekstra ud af anretningen, hvis gryderetten skal serveres ved en festlig lejlighed, ved at toppe den med frisk persille eller purløg og servere den i et flot fad.

Få mere inspiration blandt alle vores opskrifter på hovedretter

Brug dine yndlingspølser i gryderetten

Hos GØL er vi vilde med pølser, og derfor har vi givet pølsen hovedrollen i alle gryderetterne. I opskrifterne har vi angivet, hvilke slags pølser vi anbefaler at bruge, men du er naturligvis velkommen til at bruge lige de pølser, du foretrækker, i gryderetten.

Udforsk udvalget af pølser

Varm kartoffelsalat

Gryderetter året rundt

Gryderetter er alsidige og kan laves året rundt afhængig af, hvilke råvarer der er i sæson. Om vinteren kan du forkæle dig selv og dem, du holder af, med en vintergryde med wienerpølser eller vores vinterhotdog med varm kartoffelsalat og flæskesvær, mens du om efteråret kan prøve vores opskrift på efterårsfad med ostegratinerede pølser.

Se også opskrifterne på sommermad