
Rustik biksemad med frankfurterOpskriften på det rigtige stof
- 4 personer
Ingredienser
- 800 g kartofler
- 400 g knoldselleri
- 1 pakke GØL Frankfurter
- Olie
- 2 løg
- 1 spsk. timianblade
- Salt og friskkværnet
- 4 æg
- 1 lille bundt persille
Sådan tilbereder du retten
KARTOFLER
1. Skær kartofler og selleri i rustikke tern.
2. Kog kartofler og selleri ca. 12 min. i letsaltet vand.
3. Hæld vandet fra og damp dem tørre.
FRANKFURTERE
1. Skær pølserne i skiver, ikke for tynde og hak løgene.
2. Steg først pølserne gyldne og læg dem til side.
BIKSEMAD
1. Steg dernæst hakket løg, til løgene er klare.
2. Kom kartofler og selleri ved og steg dem gyldne og let sprøde.
3. Kom pølserne tilbage på panden sammen med timian og steg 1-2 min.
4. Steg 4 spejlæg på en anden pande.
SERVERING
1. Drys biksemaden med hakket persille og læg æggene oven på.
2. Server straks med rugbrød, ketchup og engelsk sauce.
Tips
Det hele kan sagtens laves på en stor pande på grillen. Pølserne kan også grilles hele og serveres til.