Vintergryde med wienerpølserOpskriften på kompromisløshed

(7 vurderinger) Min vurdering: 0

Vintergryde med wienerpølserOpskriften på kompromisløshed

  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g bacontern
  • 1 pakke GØL Wienerpølser
  • 1 løg
  • 250 g champignon
  • 1 spsk. paprika
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dl bouillon
  • 1 dl piskefløde
  • 2 dl frosne ærter
  • Salt og peber
  • Persille
TILBEHØR
  • Løse ris eller kartoffelmos
Print opskrift

Står pølser og bacon øverst på livretslisten? Så har vi måltidet til dig! Vores vintergryde med wienerpølser er en sikker vinder hos dig, der aldrig går på kompromis med god kvalitet.

Udover pølser og bacon fyldes gryden med champignoner og ærter. Resultatet er en krydret cocktail, der er rig på alle de ingredienser, dine smagsløg elsker!

 


Sådan tilbereder du retten

BACON

1. Steg baconternene gyldne og sprøde og læg dem til side.

2. Kasser fedtet.

VINTERGRYDE

1. Rist pølser skåret i lidt mindre stykker gyldne og læg dem til side.

2. Svits hakket løg samt champignon i kvarte til de er gyldne.

3. Krydr med paprika og kom tomat, bouillon og fløde ved.

4. Lad det simre 5 min. og tilsæt ærter samt pølser.

5. Kog op og smag til.

SERVERING

1. Server drysset med bacon og persille og med ris til.

 


Tips

Retten kan sagtens laves i en stegegryde på grillen.