
Vintergryde med wienerpølserOpskriften på kompromisløshed
- 4 personer
Ingredienser
- 125 g bacontern
- 1 pakke GØL Wienerpølser
- 1 løg
- 250 g champignon
- 1 spsk. paprika
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dl bouillon
- 1 dl piskefløde
- 2 dl frosne ærter
- Salt og peber
- Persille
- Løse ris eller kartoffelmos
Sådan tilbereder du retten
BACON
1. Steg baconternene gyldne og sprøde og læg dem til side.
2. Kasser fedtet.
VINTERGRYDE
1. Rist pølser skåret i lidt mindre stykker gyldne og læg dem til side.
2. Svits hakket løg samt champignon i kvarte til de er gyldne.
3. Krydr med paprika og kom tomat, bouillon og fløde ved.
4. Lad det simre 5 min. og tilsæt ærter samt pølser.
5. Kog op og smag til.
SERVERING
1. Server drysset med bacon og persille og med ris til.
Tips
Retten kan sagtens laves i en stegegryde på grillen.