Vintergryde med wienerpølserOpskriften på kompromisløshed
- 4 personer
Ingredienser
- 125 g bacontern
- 1 pakke GØL Wienerpølser
- 1 løg
- 250 g champignon
- 1 spsk. paprika
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dl bouillon
- 1 dl piskefløde
- 2 dl frosne ærter
- Salt og peber
- Persille
- Løse ris eller kartoffelmos
Sådan tilbereder du retten
BACON
1. Steg baconternene gyldne og sprøde og læg dem til side.
2. Kasser fedtet.
VINTERGRYDE
1. Rist pølser skåret i mindre stykker gyldne og læg dem til side.
2. Svits hakket løg samt champignon skåret i kvarte til de er gyldne.
3. Krydr med paprika og kom tomat, bouillon og fløde ved.
4. Lad det simre 5 min. og tilsæt ærter samt pølser.
5. Kog op og smag til.
SERVERING
1. Server drysset med bacon og persille og med ris til.
Tips
Tilbered din vintergryde på grillen
Holder du af at tilberede din mad under åben himmel, kan du lave vintergryden i en stegegryde på grillen. Når du alligevel har gang i grillen, kan du overveje også at grille et par grillspyd med grøntsager, som du kan servere som tilbehør til vintergryden.
Prøv flere gryderetter
Hvis du er vild med gryderetter, så gå på opdagelse i vores mange andre opskrifter på gryderetter. I alle opskrifterne er de smagfulde pølser i centrum, og der er en ret til enhver anledning. Du finder blandt andet opskriften på klassikeren svensk pølseret og en chili con carne med krydrede brunchpølser.
FAQ
En vintergryde er en simreret, som typisk er lavet af kød, grøntsager og krydderier, der koges langsomt i en gryde for at skabe en varm, fyldig og smagfuld ret. Ingredienserne kan variere afhængigt af opskriften og personlige præferencer. I vores udgave er vintergryden lavet med bacon, wienerpølser, champignon og ærter – perfekt til kolde vinterdage.
Prøv også opskriften på vinterhotdog med varm kartoffelsalat og flæskesvær