Vintergryde med wienerpølserOpskriften på kompromisløshed

(7 vurderinger) Min vurdering: 0

Vintergryde med wienerpølserOpskriften på kompromisløshed

  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g bacontern
  • 1 pakke GØL Wienerpølser
  • 1 løg
  • 250 g champignon
  • 1 spsk. paprika
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dl bouillon
  • 1 dl piskefløde
  • 2 dl frosne ærter
  • Salt og peber
  • Persille
TILBEHØR
  • Løse ris eller kartoffelmos
Print opskrift

Står pølser og bacon øverst på listen over dine livretter? Så har vi måltidet til dig! Vores vintergryde med wienerpølser er en sikker vinder for dig, der aldrig går på kompromis med god kvalitet.

Udover pølser og bacon fyldes gryden med champignoner og ærter, som bliver smagt til med paprika og frisk persille. Resultatet er en krydret vintergryde, som du kan varme dig ved på en kold vinterdag.

 


Sådan tilbereder du retten

BACON

1. Steg baconternene gyldne og sprøde og læg dem til side.

2. Kasser fedtet.

VINTERGRYDE

1. Rist pølser skåret i mindre stykker gyldne og læg dem til side.

2. Svits hakket løg samt champignon skåret i kvarte til de er gyldne.

3. Krydr med paprika og kom tomat, bouillon og fløde ved.

4. Lad det simre 5 min. og tilsæt ærter samt pølser.

5. Kog op og smag til.

SERVERING

1. Server drysset med bacon og persille og med ris til.

 


Tips

Tilbered din vintergryde på grillen

Holder du af at tilberede din mad under åben himmel, kan du lave vintergryden i en stegegryde på grillen. Når du alligevel har gang i grillen, kan du overveje også at grille et par grillspyd med grøntsager, som du kan servere som tilbehør til vintergryden.

Se alle grillopskrifter

 

Prøv flere gryderetter

Hvis du er vild med gryderetter, så gå på opdagelse i vores mange andre opskrifter på gryderetter. I alle opskrifterne er de smagfulde pølser i centrum, og der er en ret til enhver anledning. Du finder blandt andet opskriften på klassikeren svensk pølseret og en chili con carne med krydrede brunchpølser. 

Find flere opskrifter på gryderetter

FAQ

En vintergryde er en simreret, som typisk er lavet af kød, grøntsager og krydderier, der koges langsomt i en gryde for at skabe en varm, fyldig og smagfuld ret. Ingredienserne kan variere afhængigt af opskriften og personlige præferencer. I vores udgave er vintergryden lavet med bacon, wienerpølser, champignon og ærter – perfekt til kolde vinterdage.

Prøv også opskriften på vinterhotdog med varm kartoffelsalat og flæskesvær