
Grov kartoffelmos med pølser & baconOpskriften på den perfekte partner
- 4 personer
Ingredienser
- ¾ kg skrællede kartofler
- 1 dl piskefløde
- Salt og peber
- 6 løg gerne forskellige
- 3 kviste frisk timian
- 25 g smør
- 1 spsk. honning
- 2 spsk. eddike
- 1 pakke GØL Wienerpølser
- 1 pakke Bacon i skiver
- Hakket persille
- Grov sennep
Sådan tilbereder du retten
GROV KARTOFFELMOS
1. Kog kartoflerne møre i usaltet vand ca. 20 min.
2. Hæld vandet fra, damp dem tørre og mos kartoflerne godt, men så de stadig har lidt struktur.
3. Rør fløden i og smag til.
LØG
1. Pil og skær løgene i kvarte.
2. Steg dem i smør ved lav varme sammen med timian.
3. Kom honning og eddike ved, varm det godt igennem og smag til.
PØLSER OG BACON
1. Steg eller grill pølserne.
2. Steg eller grill baconskiverne sprøde.
SERVERING
1. Anret pølserne på en bund af grov kartoffelmos.
2. Top med løg og bacon og drys godt med hakket persille.
3. Servér med grov sennep.