Efterårsfad med ostegratinerede pølser Opskriften på nerver af stål

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Efterårsfad med ostegratinerede pølser Opskriften på nerver af stål

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 snackpebre
  • 1 squash
  • 1 bundt forårsløg eller små løg med top
  • Olie
  • 300 g cherry tomater
  • 1 tsk. oregano
  • Salt og peber
  • 1 pakke Gøl Grillpølser
  • 100 g revet ost
TILBEHØR
  • Groft brød eller bagte kartofler
Print opskrift

Har du nerver af stål? Så er dette efterårsfad med ostegratinerede pølser lige noget for dig!


Vi har armeret retten med squash og friske forårsløg, der i selskab med de øvrige ingredienser sikrer, at dine smagsløg aldrig keder sig!


Sådan tilbereder du retten

EFTERÅRSFAD

1. Skær peber i grove tern.

2. Flæk squashen på langs og skær den i grove skiver.

3. Snit løgene groft.

4. Vend peber, squash og forårsløg i lidt olie og kom det i et ovnfast fad.

5. Bag grønsagerne ved 200 °C 

6. Kom tomaterne ved, bland og drys med oregano, salt og peber.

7. Læg pølserne oven på, lav nogle skrå snit og drys med ost.

8. Bag endnu ca. 10 min. ved 225 °​C.

 

SERVERING

1. Server med brød eller kartofler.


Tips

Retten kan sagtes lave på grillen på en grillplade eller pande.