Chili con carne med krydrede brunchpølserOpskriften på udholdenhed
- 4 personer
Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. paprika
- 1 tsk. chili
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. spidskommen
- 2 dåse kidneybønner
- 2 dåse cherry tomater
- Salt og groft peber
- 1 pakke GØL Brunchpølser med Chorizo
- 4 spsk. creme fraiche
- Persille
- Tortillachips
Sådan tilbereder du retten
CHILI CON CARNE
1. Svits hakket hvidløg i olivenolie og krydr med paprika, chili, oregano og spidskommen.
2. Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem i koldt vand.
3. Kom bønner samt tomat ved og lad det simre 3-4 min.
4. Smag til med ekstra chili, salt og peber.
5. Steg eller grill chorizopølserne.
SERVERING
1. Anret pølserne på chilien og top med cremefraiche og persille.
2. Servér med chips eller tortillapandekager.