Chili con carne med krydrede brunchpølserOpskriften på udholdenhed

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Chili con carne med krydrede brunchpølserOpskriften på udholdenhed

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. paprika
  • 1 tsk. chili
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. spidskommen
  • 2 dåse kidneybønner
  • 2 dåse cherry tomater
  • Salt og groft peber
  • 1 pakke Gøl Brunchpølser med Chorizo
  • 4 spsk. creme fraiche
  • Persille
  • Tortillachips
Print opskrift

Denne chili con carne er ikke for sarte sjæle. Den er stærk, krydret – og kun noget for dem, der tør!

Chilien får følgeskab af vores krydrede brunchpølser for en endnu rigere smagsoplevelse – og er du en ekstra modig viking, kan du skifte den røde chili ud med fx en habanero-chili.

Tør du kaste dig ud i det?

 


Fremgangsmåde

Svits hakket hvidløg i olivenolie og krydr med paprika, chili, oregano og spidskommen. 

Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem i koldt vand.

Kom bønner samt tomat ved og lad det simre 3-4 min.

Smag til med ekstra chili, salt og peber.

Steg eller grill chorizopølserne.

Anret pølserne på chilien og top med cremefraiche og persille.

Servér med chips eller tortillapandekager.

Lignende opskrifter fra Gøl

Grov kartoffelmos med pølser & bacon

Opskriften på den perfekte partner

Hotdog med pesto, rucola og pinjekerner

Frankfurter med lyngrøget bagt kartoffel