Gøl pølser

Hos GØL er vi stolte af vores mangeårige traditioner indenfor pølsemageri!

Gennem adskillige generationer har Gøl været en fast bestanddel af middagsbordet og har leveret smagfulde kvalitetspølser til enhver anledning. En GØL pølse er nemlig lavet efter stolte, nordjyske håndværkstraditioner. Sådan har vi gjort siden 1934, da GØL startede med at producere pølser i den lille fiskerby Gjøl ved Limfjorden. Grundlæggeren af GØL, Jørgen B Jensen, fandt hurtigt ud af, hvordan han skulle tilfredsstille de pølseelskende forbrugere, og produktionen voksede sig hurtigt for stor til de små lokaler og måtte flyttes ad flere omgange. Til sidst endte GØL i lokalerne i Svenstrup, hvor pølserne stadig produceres den dag i dag.

Siden 1961 har den røde GØL viking præget det store udvalg af smagfulde pølser. Grundlæggeren af GØL, Jørgen B Jensen mente nemlig, at en rød viking var tegn på saft og kraft. Og det har vi holdt fast i!

Vi er meget stolte af de grundlæggende værdier, som GØL Pølser står for, nemlig høje kødprocenter, dansk kød og dansk produceret efter stolte håndværksmæssige traditioner med gode råvarer.

Vores store sortiment afspejler også målet om at være danskernes foretrukne pølsemærke. Milde og klassiske grill- og kogepølser til hele familien, krydrede og spicy sommervarianter som passer perfekt til de lune sommeraftener, men fælles for dem alle er at smagen og kvaliteten er i højsædet.

Pølsekategori gøl