Butterdejshotdog med kartoffelmos og karamelliserede løg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Butterdejshotdog med kartoffelmos og karamelliserede løg

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Gøl Wienerpølser
  • 2 spsk. kruspersille, hakket
  • 4 plader butterdej
  • 1 stk. æg
MOS
  • 500 g kartofler
  • 125 g smør
  • 1 dl mælk
  • Salt og peber
KARAMELLISEREDE LØG
  • 2 stk. løg
  • 1 spsk. rapsolie
  • 1 nip salt
  • Sort peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Skær butterdejsplader til ovale ”pølsebrød” med en længde på ca. 16 cm og bredde på ca. 9 cm.

Pensl butterdejsbrød med lidt sammenpisket æg og bag i ovnen ved 220 °C i ca. 9 min.

Efter bagningen løfter brødene sig. Tryk dem let sammen med en spatel.

Kog Gøl Wienerpølser og snit dem i 1/4 dele.

 

MOS

Skræl og skær kartoflerne i mundrette stykker og kog dem møre.

Sigt dernæst kogevandet fra og lad dem dampe af et par minutter.

Skær smør i små tern og pisk i kartoflerne med en håndmixer. Tilsæt herefter mælk.

Smag til med salt og peber.

 

KARAMELLISEREDE LØG

Snit løgene, strø med salt og steg i olie under omrøring i 15-20 min. Smag til med sort peber.

 

Fordel mos på butterdejsbrødene og stik pølsesnitter i. Fordel løg, strø med kruspersille og sort peber.

Lignende opskrifter fra Gøl

Tapas med mini hotdogs, pindemadder og chokoladejordbær

Grillpølser i pande med krydderurter

Grillpølser med rødløgsmarmelade og tomattapenade