
Vinter hotdog med varm kartoffelsalat og flæskesvær
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. GØL Frankfurter
- 4 stk. pølsebrød
- ½ pose flæskesvær
- 4 spsk. grov sennep
- 1 dl purløg
- 250 g små kartofler
- 25 g smør
- 2 spsk. vand
- 2 spsk. eddike
- 1 spsk. rørsukker
- 2 stk. skalotteløg
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
FORBEREDELSE
1. GØL Frankfurterne steges ved lav varme på en stegepande tilsat lidt fedtstof.
KARTOFFELSALAT
1. Kartoflerne skrubbes og koges i ca. 15 min.
2. Skalotteløgene skæres i ringe og koges også med i de resterende 3 min.
3. Lad kartoflerne køle og skær dem dernæst i skiver.
4. Brus smør op på en stegepande og tilsæt sukker, når smørret bruner let.
5. Hæld herefter eddike og vand ved og tilsæt kartofler og løg.
6. Varm kartoffelsalaten og smag til med salt og peber.
HOTDOG
1. Anret sennep på lunet pølsebrød med Frankfurter og afslut med varm kartoffelsalat, snittet purløg og flæskesvær.