Vinter hotdog med varm kartoffelsalat og flæskesvær

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Vinter hotdog med varm kartoffelsalat og flæskesvær

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Gøl Frankfurter
  • 4 stk. pølsebrød
  • ½ pose flæskesvær
  • 4 spsk. grov sennep
  • 1 dl purløg
KARTOFFELSALAT
  • 250 g små kartofler
  • 25 g smør
  • 2 spsk. vand
  • 2 spsk. eddike
  • 1 spsk. rørsukker
  • 2 stk. skalotteløg
  • Salt og peber
Print opskrift

Når de mørke dage melder sin ankomst og vejret skifter til køligere temperature, kan det man har mest lyst til være varme retter. Prøv en vinter hotdog fra GØL med varm kartoffelsalat og flæskesvær. Den vil med garanti holde dig varm og mæt. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

Gøl Frankfurterne steges ved lav varme på en stegepande tilsat lidt fedtstof.

 

KARTOFFELSALAT

Kartoflerne skrubbes og koges i ca. 15 min. Skalotteløgene skæres i ringe og koges også med i de resterende 3 min.

Lad kartoflerne køle og skær dem dernæst i skiver.

Brus smør op på en stegepande og tilsæt sukker, når smørret bruner let.

Hæld herefter eddike og vand ved og tilsæt kartofler og løg. Varm kartoffelsalaten og smag til med salt og peber.

 

HOTDOG    

Anret sennep på lunet pølsebrød med Frankfurter og afslut med varm kartoffelsalat, snittet purløg og flæskesvær.

Lignende opskrifter fra Gøl

Brunch hotdog med scrambled eggs og asparges

Serveres med smoothie

Gourmet hotdog

med Karl Johan-mayo, bacon og grillede asparges

Grillspyd med grillpølser, Jomfruhummerhaler og peber