

Svensk pølseretOpskriften på vikingevilje
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 1 pakke Gøl Hotdog Pølser
- 2 løg
- 1 spsk. smør
- 1 spsk. paprika
- 4 dl madlavningsfløde 18%
- 1 lille dåse konc. tomatpuré
- 1-2 tsk. æblecidereddike
- Salt og friskkværnet peber
- 1 lille bundt purløg
- groft rugbrød
Sådan tilbereder du retten
KARTOFLER
1. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern.
2. Kog dem i letsaltet vand i ca. 12 minutter.
3. Hæld vandet fra.
SVENSK PØLSERET
1. Pil og hak løgene fint, og skær pølserne i skiver, ikke for tynde.
2. Svits løg og pølser i smør på en sautepande.
3. Krydr med paprika og bland det hele godt.
4. Kom fløde, tomatpuré og eddike og bring det hele i kog under omrøring.
5. Tilsæt de kogte kartofler og lad det simre et par minutter.
6. Smag til og server med et godt drys klippet purløg. Suppler evt. med groft rugbrød.
Tips
Retten kan sagtens laves i en stegegryde på grillen.