Svensk pølseret med grillpølser, krydderurter og asparges

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Svensk pølseret med grillpølser, krydderurter og asparges

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

SVENSK PØLSERET
  • 1 løg i tern
  • 25 g smør
  • Et drys peber
  • 1 tsk. frisk rosmarin
  • 2 dl fløde
  • 1 dl af din favorit ketchup
  • 1 pk. GØL Grillpølser
  • 500 g nye små kartofler, kogt
  • 1 bdt. asparges, skyllet og brudt ved roden
SERVERING
  • 1 nip citronskal
  • 1 dl snittet purløg
Print opskrift

Her finder du en opskrift på svensk pølseret - en klassiker blandt retterne med pølser. Her er den svenske pølseret lavet med grillede pølser, men du kan sagtens tilføje snittede pølser i stedet.

 


Sådan tilbereder du retten

SVENSK PØLSERET

1. Hak løgene og sautér dem i smeltet smør og tilsæt peber, urter, fløde og ketchup, og kog ind under omrøring i et par minutter.

2. Tilsæt de kogte kartofler og asparges i mundrette stykker, smag eventuelt til med salt og peber.

3. Lad retten stå og simre et par minutter.

4. GØL Grillpølser grilles eller steges langsomt ved svag varme.

SERVERING

1. Vend purløg og citronskal med kartoflerne.

2. Servér kartofler og asparges med Gøl Grillpølser snittet i store stykker.

 


Tips

I stedet for din yndlings ketchup, kan du tilføje tomatpuré.

Du kan også tilsætte paprika som et krydderi i den svenske pølseret.