
Hotdog med fersk tun og mayonnaise
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. GØL Frankfurter
- 8 stk. pølsebrød, varmes på grill eller lunes
- 1 stk. moden avokado
- Evt. ½-1 stk. grøn chili
- 100 g fersk tun
- 1 tsk. olivenolie
- ½ økologisk lime skal
- 1 drys havsalt
- 1 stk. æggeblomme
- 1 knivspids salt
- 1 tsk. limesaft
- ½ tsk. dijonsennep
- 1 dl solsikkeolie
- Sort peber
Sådan tilbereder du retten
FERSK TUN
1. Skær tun i tern og vend med olivenolie, limeskal og havsalt.
MAYONNAISE
1. Rør æggeblomme sej med salt, lime og sennep.
2. Pisk olie i en tynd stråle.
3. Smag til med friskkværnet peber og evt. mere limesaft og salt.
SERVERING
1. Flæk de grillede Frankfurtere på langs og læg på pølsebrød.
2. Afslut med avokado i tern og marineret tun samt mayonnaise.
3. Evt. strøet med snittet frisk chili.
Tips
Køb sashimi tun ved din fiskehandler, så er du sikker på at fisken har været indfrosset og derved kan spises rå.
Brug evt. denne opskrift på lækre brioche hotdogbrød.