
Mash ’n’ Bangers med GrillpølserAf Casper Sobczyk
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 8 stk. GØL Grillpølser
- 250 g cherrytomater
- 600 g kartofler
- 300 g smør
- 20 stk. ærter, der er bælget
- Hakkede urter, fx estragon eller ramsløg
- 300 g løg
- 1 bundt rabarber
- Salt og peber
- Olivenolie
- 0,5 dl fløde
Sådan tilbereder du retten
Pølser
Pølser grilles hårdt i lidt olie, de skal være godt sprøde – husk at salte dem.
Bagte tomater
Tomaterne vendes i salt og lidt 1 spsk. olivenolie og grilles ved lav varme i ca. 15 minutter til de bliver varme og tager farve – de må gerne sprække lidt.
Kartoffelmos
Kartoflerne koges til de er møre.
Mos dem godt og kom salt, peber, fløde og 200 gram smør i til de har en dejlig smørsmag.
Lige inden servering kommes ærter og de hakkede urter i, og der røres rundt.
Løg- og rabarberkompot
Skræl og snit løgene. Det samme med rabarberne og kom det hele i en gryde med lidt olie.