Mash ’n’ Bangers med GrillpølserAf Casper Sobczyk

(12 vurderinger) Min vurdering: 0

Mash ’n’ Bangers med GrillpølserAf Casper Sobczyk

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 stk. GØL Grillpølser
  • 250 g cherrytomater
  • 600 g kartofler
  • 300 g smør
  • 20 stk. ærter, der er bælget
  • Hakkede urter, fx estragon eller ramsløg
  • 300 g løg
  • 1 bundt rabarber
  • Salt og peber
  • Olivenolie
  • 0,5 dl fløde
Print opskrift

Her finder du Casper Sobczyks bud på, hvad "Smagen af sommer" er: Mash and bangers med GØL Grillpølser.

 


Sådan tilbereder du retten

Pølser

Pølser grilles hårdt i lidt olie, de skal være godt sprøde – husk at salte dem.

Bagte tomater

Tomaterne vendes i salt og lidt 1 spsk. olivenolie og grilles ved lav varme i ca. 15 minutter til de bliver varme og tager farve – de må gerne sprække lidt.

Kartoffelmos

Kartoflerne koges til de er møre.

Mos dem godt og kom salt, peber, fløde og 200 gram smør i til de har en dejlig smørsmag.

Lige inden servering kommes ærter og de hakkede urter i, og der røres rundt.

Løg- og rabarberkompot

Skræl og snit løgene. Det samme med rabarberne og kom det hele i en gryde med lidt olie.