
Jomfruhummere med Sommer Griller, salat og vinaigrette
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. GØL Sommer Griller
- 8 stk. jomfruhummere
- 1 spsk. neutral olie
- 150 g Salat
- 4 spsk. olivenolie
- 1 tsk. akaciehonning
- 1 tsk. hvid balsamico
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 spsk. kapers
- 2 stk. tomater
- ½ stk. skalotteløg
- 2 spsk. krydderurter (persille, dild, estragon, purløg…)
Sådan tilbereder du retten
VINAIGRETTE
1. Dræn kapers og grovhak.
2. Skær tomater i små tern og dem befri evt. fra kerner.
3. Finhak skalotteløg og hak krydderurterne groft.
4. Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.
JOMFRUHUMMERE MED SOMMER GRILLER
1. Skær GØL Sommer Griller i skiver.
2. Flæk jomfruhummere på langs med en skarp kniv.
3. Fjern mave og tarm med en teske.
4. Pensl jomfruhummere og Sommer Griller med olie.
5. Grill pølseskiver og jomfruhummere og strøg med salt.
6. Vend pølseskiver i vinaigrette og herefter med salat.
SERVERING
1. Anret grillede jomfruhummere på store tallerkner og herpå de øvrige ingredienser. Naturligvis med kold hvidvin på terrassen.