Frankfurter i svøb af parmaskinke med hjemmelavet remoulade
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. GØL Frankfurter
- 4 skiver parmaskinke
- 4 spsk. Dijonsennep
- Friskrevet peberrod
- 3 spsk. god mayonnaise
- 2 spsk. finthakket gulerod
- 4 spsk. finthakket cornichoner
- 3 spsk. finthakket rødløg
- 2 spsk. finthakket kapers
- 2 spsk. grofthakket persille
- 1 spsk. grofthakket estragon
- 1 tsk. sød fransk sennep
- 1 tsk. Dijonsennep
- 1 spsk. estragoneddike eller lignende
- 1 spsk. skyr
- ½ tsk. karry
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
FORBEREDELSE
1. Smør parmaskinke med dijonsennep.
2. Vikl parmaskinke omkring frankfurterne, så dijonsenneppen hæfter til pølsen, og grill dem.
HJEMMELAVET REMOULADE
1. Rør mayonnaise med de øvrige ingredienser.
SERVERING
1. Servér de grillede frankfurtere med remoulade, en god skefuld sennep og peberrod frisk fra rivejernet.