Frankfurter i svøb af parmaskinke med hjemmelavet remoulade

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frankfurter i svøb af parmaskinke med hjemmelavet remoulade

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Gøl Frankfurter
  • 4 skiver Parmaskinke
  • 4 spsk. Dijonsennep
  • Friskrevet peberrod
REMOULADE
  • 3 spsk. god mayonnaise
  • 2 spsk. finthakket gulerod
  • 4 spsk. finthakket cornichoner
  • 3 spsk. finthakket rødløg
  • 2 spsk. finthakket kapers
  • 2 spsk. grofthakket persille
  • 1 spsk. grofthakket estragon
  • 1 tsk. sød fransk sennep
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 1 spsk. estragoneddike eller lignende
  • 1 spsk. skyr
  • ½ tsk. karry
  • Salt og peber
Print opskrift

Et svøb om en frankfurter gør bare lige pølsen det mere lækker. At den så serveres med en hjemmelavet remoulade sætter lige prikken over i'et. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

Smør parmaskinke med dijonsennep. Vikl parmaskinke omkring frankfurterne, så dijonsenneppen hæfter til pølsen, og grill dem.

 

HJEMMELAVET REMOULADE

Rør mayonnaise med de øvrige ingredienser.

 

Servér de grillede frankfurtere med remoulade, en god skefuld sennep og peberrod frisk fra rivejernet. 

Lignende opskrifter fra Gøl

Frankfurter med salzkartoffeln og kraut

Sommergriller med spidskålssalat

i syrnet fløde m. grillede tortillas

Grillet Cheddar Chili pølse med asiatisk to-go salat