Brioche hotdogbrød

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Brioche hotdogbrød

  • 4 personer

Ingredienser

  • 375 g hvedemel
  • 150 g smør
  • 1 dl mælk (gerne sødmælk)
  • 15 g gær
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • Mel til udrulning
  • Mælk til pensling
Print opskrift

Brioche er en klassisk fransk brødtype bagt med æg og masser af smør, hvilket gør brødet ualmindeligt luftigt og blødt – og ikke mindst utroligt smagfuldt og lækkert.

Sæt trumf på din hotdogoplevelse, og servér din favorit GØL pølse i dette lækre hotdogbrød.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Opløs gøren i mælken og tilsæt de resterende ingredienser undtagen salt.
  2. Rør det hele sammen på en røremaskine ved lav hastighed i ca. 4-5 min.
  3. Skru herefter op til høj hastighed og rør i ca. 5-6 min.
  4. Sænk hastigheden og tilsæt salt og rør yderligere i 1 min ved lav hastighed til saltet er godt fordelt.
  5. Lad dejen hæve tildækket og lunt i 45-60 min.
  6. Rul en ca. 1,5 cm tyk pølse af dejen og skær i brødstykker, der er ca. 4x10 cm eller som det ønskes.
  7. Pres hvert brød en anelse, og lad dem hæve lunt i yderligere 30-45 min.
  8. Pensl brødene med mælk og bag dem i 10 min. ved 225°C

 

De lune brioche hotdogbrød er nu klar til servering. Anret med din yndlings GØL pølse og dit favorit tilbehør eller lad dig inspirere af nogle af vores mange hotdogopskrifter her eller prøv denne lækre brioche hotdog med løgringe og bearnaise.