
Hotdog med pesto, rucola og pinjekerner
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. GØL Grillpølser
- 4 stk. pølsebrød
- 1 bundt basilikum
- ½ bundt bredbladet persille
- 1-2 dl olivenolie
- ½ fed hvidløg
- ½ spsk. pinjekerner
- 1 spsk. mandel
- 50 g parmesan
- ½ tsk. salt
- Citronsaft
- 2 spsk. pesto
- ½ stk. rødløg
- 12 stk. cherrytomater
- 1 dl rucola
- 2 spsk. pinjekerner
Sådan tilbereder du retten
HOTDOG
1. Grill pølser og brød ved svag varme.
PESTO
1. Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og citronsaft.
PESTO TOMATSALSA
1. Snit rødløg, skær tomater i mindre stykker, hak rucola groft og rist pinjekernerne.
2. Vend ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
SERVERING
1. Anret lidt pesto tomatsalsa på pølsebrødene læg herpå de grillede pølser og afslut med mere salsa.
Tips
Pesto opskriften giver et stort glas, opbevar resten på køl. Fantastisk til Pasta Pesto eller til en sandwich.