Hotdog med pesto, rucola og pinjekerner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hotdog med pesto, rucola og pinjekerner

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Gøl Grillpølser
  • 4 stk. pølsebrød
PESTO
  • 1 bundt basilikum
  • ½ bundt bredbladet persille
  • 1-2 dl olivenolie
  • ½ fed hvidløg
  • ½ spsk. pinjekerner
  • 1 spsk. mandel
  • 50 g parmesan
  • ½ tsk. salt
  • Citronsaft
PESTO TOMATSALSA
  • 2 spsk. pesto
  • ½ stk. rødløg
  • 12 stk. cherrytomater
  • 1 dl rucola
  • 2 spsk. pinjekerner
Print opskrift

En hotdog kan laves i mange varianter og i denne udgave, har vi samlet nogle simple, med lækre råvarer. Prøv den med pesto, rucola og pinjekerne. Den vil med sikkerhed bidrage til en anderledes, men lækker hotdog. 


Fremgangsmåde

HOTDOG

Grill pølser og brød ved svag varme.

 

PESTO

Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og citronsaft.

 

PESTO TOMATSALSA

Snit rødløg, skær tomater i mindre stykker, hak rucola groft og rist pinjekernerne.

Vend ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.       

 

Anret lidt pesto tomatsalsa på pølsebrødene læg herpå de grillede pølser og afslut med mere salsa.

 


Tips

Pesto opskriften giver et stort glas, opbevar resten på køl. Fantastisk til Pasta Pesto eller til en sandwich.

Lignende opskrifter fra Gøl

Frankfurter i svøb af parmaskinke med hjemmelavet remoulade

Hotdog med pølse i svøb, majs, rørt ketchup og brøndkarse

Frankfurter med lyngrøget bagt kartoffel