Pocherede pølser på grillen med dild og laurbærblade

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pocherede pølser på grillen med dild og laurbærblade

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke GØL Pølser, evt. Original Frankfurter
  • 3 l vand
  • 1 dl eddike
  • 1 stk. rødløg i skiver
  • 1 spsk. sorte peberkorn
  • 3 laurbærblade
  • 3 dildkviste
  • 1 spsk. salt
  • 1 spsk. sukker
Print opskrift

Porcherede pølser på grillen er vores svar på en gryderet til din grillaften. Med pocherede pølser med dild og laurbærblade er der lagt fokus på en smagsoplevelse, som sent vil glemmes. 


Fremgangsmåde

Hæld alle ingredienserne på nær pølserne i en gryde og rør godt rundt. Kom 1 pk. GØL pølser i gryden. 

Kog gryden op på grillen uden at indholdet kommer i kog. Dette tip booster smagen i pølserne yderligere.

Lignende opskrifter fra Gøl

Gourmet hotdog med hjemmelavet luksus hotdogbrød

Brunch hotdog med scrambled eggs og asparges

Serveres med smoothie

Hotdog med pølse i svøb, majs, rørt ketchup og brøndkarse