Pocherede pølser på grillen med dild og laurbærblade

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pocherede pølser på grillen med dild og laurbærblade

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke GØL Pølser, evt. Original Frankfurter
  • 3 l vand
  • 1 dl eddike
  • 1 stk. rødløg i skiver
  • 1 spsk. sorte peberkorn
  • 3 laurbærblade
  • 3 dildkviste
  • 1 spsk. salt
  • 1 spsk. sukker
Print opskrift

Porcherede pølser på grillen er vores svar på en gryderet til din grillaften. Med pocherede pølser med dild og laurbærblade er der lagt fokus på en smagsoplevelse, som sent vil glemmes. 


Fremgangsmåde

TILBEREDNING

1. Hæld alle ingredienserne på nær pølserne i en gryde og rør godt rundt.

2. Kom 1 pk. GØL pølser i gryden.

3. Kog gryden op på grillen uden at indholdet kommer i kog. Dette tip booster smagen i pølserne yderligere.

Lignende opskrifter fra Gøl

Grillpølser med sommersalat

med grillet fennikel, asparges og soltørrede oliven

Grillet Bologna Deli sandwich

med salami, cheddar og sour cream and onion chips

Sommer Griller med Gudhjem mayonnaise og gyldne, sprøde rødløg