Brioche hotdog med løgringe og bearnaise

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Brioche hotdog med løgringe og bearnaise

  • 1 t. 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

LØGRINGE
  • 1 stk. zittauerløg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 3 stk. æggehvide
  • 2 dl rasp
  • Havsalt
HJEMMELAVET BEARNAISE
  • 1 stk. æg
  • 5 stk. æggeblommer
  • 1 spsk. vand
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. salt
  • 250 g smør
  • 2 spsk. estragon
  • 2 spsk. skalotteløg
  • Stegesky
  • Sort peber
Print opskrift

Brioche hotdoggen er en populær hotdog når der skal kræses til ekstra for smagsløgene, og denne variant fra GØL er ingen undtagelse. Servér brioche hotdog med løgringe og bearnaise. Vi garanterer en ny favorit.

 


Sådan tilbereder du retten

BRIOCHE HOTDOGBRØD

Følg denne opskrift på brioche hotdogbrød.

LØGRINGE

1. Befri et løg for skal og skær i 3 mm tykke skiver.

2. Vend ringene i hvedemel og herefter æggehvide.

3. Løft ringene over i rasp og sørg for at ringene er dækket af rasp.

4. Frituresteg Onion Rings i jordnøddeolie ved 160 °C, til de er gyldne.

5. Lad ringene ligge lidt på fedtsugende papir og strø med havsalt.

HJEMMELAVET BEARNAISE    

1. Pisk æg, vand, citron og salt let luftigt over vandbad eller i en lille gryde over svag varme. Pas på det ikke koger!

2. Pisk herefter det lune smeltede smør gradvist i.

3. Afslut med friskhakkede urter, løg og friskkværnet peber.

4. Smag til med stegesky og sort peber  

SERVERING

1. Anret GØL pølserne på brioche brød med hjemmelavet bearnaise og onion rings.

2. Pynt evt. med lidt stegte bøgehatte, frisk estragon og løg.

 


Tips

Hav en isterning klar til af smide i Bearnaisen, hvis den skiller.