

Brioche hotdog med løgringe og bearnaise
- 1 t. 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. Gøl Frankfurter med chili og urter
- 375 g hvedemel
- 150 G smør
- 1 dl mælk
- 15 g gær
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. salt
- Mel til udrulning
- Mælk til pensling
- 1 stk. zittauerløg
- 2 spsk. hvedemel
- 3 stk. æggehvide
- 2 dl rasp
- Havsalt
- 1 stk. æg
- 5 stk. æggeblommer
- 1 spsk. vand
- 1 spsk. citronsaft
- 1 tsk. salt
- 250 g smør
- 2 spsk. estragon
- 2 spsk. skalotteløg
- Stegesky
- Sort peber
Sådan tilbereder du retten
BRIOCHE HOTDOGBRØD
1. Ælt alle ingredienserne sammen og lad dejen hæve ½ time i skålen.
2. Rul dejen ud i ½ cm. tykkelse og skær i brødstykker på 4 x 10 cm.
3. Pensl med mælk og lad hæve i yderligere 30 min. Bag i 10 min. ved 225 °C.
LØGRINGE
1. Befri et løg for skal og skær i 3 mm tykke skiver.
2. Vend ringene i hvedemel og herefter æggehvide.
3. Løft ringene over i rasp og sørg for at ringene er dækket af rasp.
4. Frituresteg Onion Rings i jordnøddeolie ved 160 °C, til de er gyldne.
5. Lad ringene ligge lidt på fedtsugende papir og strø med havsalt.
HJEMMELAVET BEARNAISE
1. Pisk æg, vand, citron og salt let luftigt over vandbad eller i en lille gryde over svag varme. Pas på det ikke koger!
2. Pisk herefter det lune smeltede smør gradvist i.
3. Afslut med friskhakkede urter, løg og friskkværnet peber.
4. Smag til med stegesky og sort peber
SERVERING
1. Anret Gøl Grillpølser på brioche brød med hjemmelavet bearnaise og onion rings.
2. Pynt evt. med lidt stegte bøgehatte, frisk estragon og løg.
Tips
Hav en isterning klar til af smide i Bearnaisen, hvis den skiller.