Brioche hotdog med løgringe og bearnaise

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Brioche hotdog med løgringe og bearnaise

  • 1 t. 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Gøl Frankfurter med chili og urter
BRIOCHE HOTDOGBRØD
  • 375 g hvedemel
  • 150 G smør
  • 1 dl mælk
  • 15 g gær
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • Mel til udrulning
  • Mælk til pensling
ONION RINGS
  • 1 stk. zittauerløg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 3 stk. æggehvide
  • 2 dl rasp
  • Havsalt
HJEMMELAVET BEARNAISE
  • 1 stk. æg
  • 5 stk. æggeblommer
  • 1 spsk. vand
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. salt
  • 250 g smør
  • 2 spsk. estragon
  • 2 spsk. skalotteløg
  • Stegesky
  • Sort peber
Print opskrift

Brioche hotdoggen er en populær hotdog når der skal kræses til ekstra for smagsløgene, og denne variant fra GØL er ingen undtagelse. Servér brioche hotdog med løgringe og bearnaise. Vi garantere en ny favorit. 


Fremgangsmåde

BRIOCHE HOTDOGBRØD

1. Ælt alle ingredienserne sammen og lad dejen hæve ½ time i skålen.

2. Rul dejen ud i ½ cm. tykkelse og skær i brødstykker på 4 x 10 cm.

3. Pensl med mælk og lad hæve i yderligere 30 min. Bag i 10 min. ved 225 °C.

 

LØGRINGE

1. Befri et løg for skal og skær i 3 mm tykke skiver.

2. Vend ringene i hvedemel og herefter æggehvide.

3. Løft ringene over i rasp og sørg for at ringene er dækket af rasp.

4. Frituresteg Onion Rings i jordnøddeolie ved 160 °C, til de er gyldne.

5. Lad ringene ligge lidt på fedtsugende papir og strø med havsalt.

 

HJEMMELAVET BEARNAISE    

1. Pisk æg, vand, citron og salt let luftigt over vandbad eller i en lille gryde over svag varme. Pas på det ikke koger!

2. Pisk herefter det lune smeltede smør gradvist i.

3. Afslut med friskhakkede urter, løg og friskkværnet peber.

4. Smag til med stegesky og sort peber  

  

SERVERING

1. Anret Gøl Grillpølser på brioche brød med hjemmelavet bearnaise og onion rings.

2. Pynt evt. med lidt stegte bøgehatte, frisk estragon og løg.

 


Tips

Hav en isterning klar til af smide i Bearnaisen, hvis den skiller.

Lignende opskrifter fra Gøl

Grillet Cheddar og Chili frankfurter

med sommerkartofler og grillet spidskål - perfekt til bålmad

Hotdog med gourmet hotdogbrød, sennepsmayo og hjemmesyltede agurker

Frankfurter med hjemmelavet bearnaise og grillet brød