Klassisk hotdog med bacon, agurkesalat og tunet ketchup

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Klassisk hotdog med bacon, agurkesalat og tunet ketchup

  • 45 min.
  • 2 personer

Ingredienser

SERVERING AGURKESALAT
  • 1 agurk
  • 1 lille, snittet rødløg
  • ½ stk. hakket rød chili
  • 4 stilke hakket dild
  • 1 dl æbleeddike
  • 3 spsk. sukker
  • 1 dl vand
  • Salt og peber
KETCHUP
  • 2 dl ketchup, din favorit
  • ½ stk. pillet og fint snittet rødløg
  • 1 spsk. grov sennep
  • 1 spsk. dijonsennep
  • Salt og peber
Print opskrift

Hos machogrilleren er der tradition for en gedigen hotdog med en velgrillet kvalitetspølse svøbt i ketchup og pyntet med bacon. Og grønt skulle jo være så godt for øjnene, så mens du får gang i grillen, kan din bedre halvdel med fordel tilberede den nemme agurkesalat med et twist af chili. Herligheden serveres med en kold øl.

 


Sådan tilbereder du retten

AGURKESALAT:                 

1. Agurken snittes i tynde skiver.

2. Kog eddike op med sukker og tilsæt vand, dild, agurk, chili og løg.

3. Lad agurkesalaten trække ca. 30 min. før servering, og smag til med salt og peber.

TUNET KETCHUP:

1. Alle ingredienserne vendes sammen og smages til med salt og peber.

SERVERING:

1. Pølser og bacon grilles ved svag varme, mens brødene lunes.

2. Servér grillpølserne i brød med tunet ketchup og agurkesalat.