Gourmet hotdogs med friterede løgringe

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Gourmet hotdogs med friterede løgringe

  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 stk. pølsebrød (brioche- eller et andet rustik hotdogbrød)
  • 1 pk. GØL Kålpølser
  • 1 pk. Oksepølser
  • ¼ fintsnittet spidskål eller savoykål
  • ¼ fintsnittet rød spidskål
  • 1 bdt. fintsnittet forårsløg
  • Dijonaise
  • Grov sennep m. hele sennepsfrø
  • Chilimayonnaise
SYLTEDE RØDLØG
  • 4 mellemstore rødløg
  • 2 dl klar eddike
  • 5 spsk. rørsukker
  • 1 tsk. flagesalt
  • 10 hele peberkorn
FRITEREDE LØGRINGE
  • 2 stk. zittauerløg, almindelig størrelse
  • ½ dl hvedemel
  • Salt
  • 5 dl raps- eller solsikkeolie
Print opskrift

Det er ingen hemmelighed at vi ELSKER hotdogs i alle afskygninger, og hvad er mere lækkert på grillen en dejlig sommerdag end hjemmelavede gourmet hotdogs? Gourmet hotdogs er i hvert fald, efter vores mening, den perfekte hygge- og gæstemad – især når æresgæsten er en sprød GØL pølse.

Her følger opskriften på et par lækre gourmet hotdogs med GØL Oksepølser og GØL kålpølser. Så er der lagt på grillen til en lækker og velsmagende aften.

 


Sådan tilbereder du retten

SYLTEDE RØDLØG

  1. Pil og snit rødløg i fine tynde skiver.
  2. Bring lagen i kog til sukkeret er helt opløst.
  3. Kom løgene i et rengjort patentglas og overhæld med lagen.

Lav gerne en dobbeltportion. De syltede rødløg er fantastiske til mange retter, og de kan holde sig på køl i et par uger.

FRITEREDE LØG

  1. Pil og snit løg i skiver. Skil dem ad.
  2. Varm olien op i en gryde – skal ramme ca. 150-160°C eller tjek temperaturen ved at stikke spidsen af en trætandstik i olien, når den syder og bobler let omkring træspidsen, er olien klar.
  3. Bland mel og salt og vend løgskiverne heri. Ryst evt. overskydende mel af.
  4. Friter løgringene ad et par omgange.
  5. Tag løgene op når de er gyldne og sprøde, og lad dryppe af på et stykke køkkenrulle.

HOTDOGS

  1. Snit kålen og forårsløg fint og bland sammen (gem evt. lidt forårsløg til pynt)
  2. Grill GØL Kålpølser og GØL Oksepølser over bål eller på grillen ved indirekte varme til de er gyldne og sprøde. Pølserne kan selvfølgelig også tilberede på panden. Følg evt. vores tilberedningsguide her for at få de mest saftige og sprøde pølser.
  3. Lige inden pølserne er klar varmes brødene.

SERVERING

  1. Skær hotdogbrødene igennem på langs og smør brødet med dijonnaise.
  2. Fordel herefter lidt kålmix i bunden af brødet og læg den lækre grillede GØL Kålpølser i.
  3. Påfør nu grov sennep og evt. lidt ekstra kål samt de syltede rødløg.
  4. Top med chilimayo, de friterede løg og drys med lidt forårsløg.

Gentag proceduren og anret med GØL Oksepølser

God fornøjelse.

 


Tips

- Erstat de friterede løg med flæskesvær eller andet knas.

- Lav din egen dijonnaise ved at blande 2 spsk. god mayonnaise, 2 tsk. dijonsennep og 1 tsk. grov sennep med korn.

– Foretrækkes et hjemmebagt hotdogbrød så prøv evt. opskriften på brioche hotdogbrød her.

Se opskriften som video