Hotdog med gourmet hotdogbrød, sennepsmayo og hjemmesyltede agurker

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hotdog med gourmet hotdogbrød, sennepsmayo og hjemmesyltede agurker

  • 2 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

GOURMET HOTDOGBRØD
  • 375 g hvedemel
  • 100 g brunet smør
  • 1,75 dl sødmælk
  • 15 g gær
  • 2 spsk. brun farin
  • 1 tsk. salt
  • Rapsolie til udrulning
  • Æg til pensling
AGURKESALAT
  • 1 agurk, snittet i tynde skiver
  • 1 lille snittet rødløg
  • 1 dl æblecidereddike
  • 1 dl sukker
  • ½ tsk. tørrede chiliflager
  • 1 tsk. salt
SENNEPSMAYO
  • 1 dl mayonnaise, din favorit
  • 1 spsk. sennep, din favorit
SERVERING
  • 1 dl ketchup, din favorit
  • 1 æble i tern
  • 8 stk. GØL Pølser, din favorit
Print opskrift

En gourmethotdog er blevet populær og med god grund. Den smager himmelsk. Vi her her lavet en opskrift på gourmet hotdogbrød, sennepsmayo og en frisk hjemmelavet agurkesalat. Servér hotdoggen med en af dine favorit Gøl pølser.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

GOURMET HOTDOGBRØD (giver 12 stk.)

1. Gær opløses i mælk, og de øvrige ingredienser undtagen salt tilsættes.

2. Rør sammen på røremaskine ved lav hastighed i 4 min. og dernæst på høj hastighed i 6 min.

3. Herefter tilsættes salt, og der røres ved lav hastighed i 1 min.

4. Lad dejen hæve tildækket og lunt i 45-60 min.

5. Rul en 1,5 cm tyk pølse af dejen og skær i stykker, der er 2-3 cm. længere end pølsen.

6. Pres brødene lidt, og lad dem hæve lunt i 30-45 min.

7. Pensl med sammenpisket æg, og bag i 10-12 min. ved 180 °C.

AGURKESALAT

1. Vend ingredienserne sammen, og lad agurkerne trække mindst 15 min. inden servering

SENNEPSMAYO

1. Mayonnaise og sennep røres sammen

SERVERING

1. Vend ketchup og æbletern sammen.

2. Grill 8 stk. Gøl Pølser langsomt ved svag varme.

3. Servér hotdogs med henholdsvis ketchup og æbletern til børn og sennepsmayo og agurkesalat til voksne.