Hotdog med pølse i svøb, majs, rørt ketchup og brøndkarse

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Hotdog med pølse i svøb, majs, rørt ketchup og brøndkarse

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 stk. GØL Grillpølser
  • 8 stk. Bacon i skiver
  • 4 stk. majskolber
  • 8 stk. hotdogbrød
  • 1 bundt brøndkarse
RØRT KETCHUP
  • 200 g ketchup
  • 2 stk. tomater
  • 10 stk. marksvampe
  • 1 skalotteløg, cirka 50 g.
  • 1 stk. økologisk lime
  • Salt og sort peber
Print opskrift

En god hotdog går man aldrig galt i byen med, og denne opskrift på en opgraderet hotdog fra GØL er ingen undtagelse. Den sender dine smagsløg i himlen med en pølse i svøb, majs på toppen sammen med rørt ketchup og brøndkarse.

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

HOTDOG MED PØLSE I SVØB, BRØD OG MAJS

1. Omvikl hver pølse med en skive bacon og grill eller steg ved meget svag varme.

2. Befri majskolberne fra dækblade og grill dem.

3. Grill hotdogbrød let på grillen. 

 

RØRT KETCHUP

1. Skyl og skær tomaterne i små tern. Skær marksvampe i små tern og rist dem på en pande.

2. Tag lime og riv skallen. Hak skalotteløg fint.

3. Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt, friskkværnet peber og eventuelt limesaft.

 

SERVERING

1. Anret pølser på brød og læg en god skefuld ketchup på hver.

2. Afslut med brøndkarse og majskorn skåret fra kolben på en grillet majs.

3. Skær resten af majsene i tykke skiver og servér som side dish.