Gourmet hotdog med hjemmelavet luksus hotdogbrød
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 16 stk. GØL pølser, evt. Frankfurtere
- God mayonnaise
- 16 stk. Onion rings
- oksehalesauce
- 325 g hvedemel
- 35 g skummetmælkspulver
- 1 tsk. salt
- 50 g brun farin
- 1 spsk. tørgær
- 125 g brunet og afkølet smør
- 1 stort æg
- 150 g lunkent vand
Sådan tilbereder du retten
FORBEREDELSE
- Pisk vand, brun farin og æg sammen.
- Bland i en skål for sig hvedemel, mælkepulver, salt og tørgær.
- Rør nu alle ingredienserne sammen med det brunede smør på en røremaskine ved høj hastighed i 2 minutter.
- Læg dejen i en let olieret skål filmet med husholdningsfilm og stil på køl natten over.
LUKSUS HOTDOGBRØD
- Rul dejen til pølser af 2 cm tykkelse på et olieret bord.
- Skær dejen i en længde som svarer til de pølser de skal spises med og læg på en bageplade med bagepapir.
- Lad pølsebrødene efterhæve mens ovnen varmes op til 210°C.
- Pensl brødene med sammenpisket æg og bag i 15-20 minutter.
- Afkøl hotdogbrødene på en rist.
SERVERING
- Server gourmet hotdogs med oksehalesauce, Onion Rings og gerne lidt god mayonnaise.