Gourmet hotdog med hjemmelavet luksus hotdogbrød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Gourmet hotdog med hjemmelavet luksus hotdogbrød

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 16 stk. GØL pølser, evt. Frankfurtere
  • God mayonnaise
  • 16 stk. Onion rings
  • oksehalesauce
LUKSUS HOTDOGBRØD
  • 325 g hvedemel
  • 35 g skummetmælkspulver
  • 1 tsk. salt
  • 50 g brun farin
  • 1 spsk. tørgær
  • 125 g brunet og afkølet smør
  • 1 stort æg
  • 150 g lunkent vand
Print opskrift

Tag din hotdog til nye dimensioner med denne gourmet hotdog, som laves med et lækkert, hjemmelavet hotdogbrød. Servér den med tilbehør af oksehalesauce, sprøde onion rings og en god mayonnaise.

Vær opmærksom på, at dejen skal hæve på køl natten over.

 


Sådan tilbereder du retten

FORBEREDELSE

  1. Pisk vand, brun farin og æg sammen.
  2. Bland i en skål for sig hvedemel, mælkepulver, salt og tørgær.
  3. Rør nu alle ingredienserne sammen med det brunede smør på en røremaskine ved høj hastighed i 2 minutter.
  4. Læg dejen i en let olieret skål filmet med husholdningsfilm og stil på køl natten over.

 

LUKSUS HOTDOGBRØD

  1. Rul dejen til pølser af 2 cm tykkelse på et olieret bord.
  2. Skær dejen i en længde som svarer til de pølser de skal spises med og læg på en bageplade med bagepapir.
  3. Lad pølsebrødene efterhæve mens ovnen varmes op til 210°C.
  4. Pensl brødene med sammenpisket æg og bag i 15-20 minutter.
  5. Afkøl hotdogbrødene på en rist.

 

SERVERING

  1. Server gourmet hotdogs med oksehalesauce, Onion Rings og gerne lidt god mayonnaise.