Tapasanretning til sommeraftenerne
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
GRILLET PØLSE, TIGERREJER, PEBERFRUGT OG OLIVEN- 4 stk. GØL Sommer Griller
- 300 g tigerrejer, befriet for skal
- 2 stk. peberfrugt, rød og gul
- ½-1 stk. rød chili, snittet
- 2 stk. forårsløg, snittede
- ½ fed hvidløg, revet
- 10 g bredbladet persille, bladene fra 5 store stilke
- 20 stk. oliven, blandede
- 4 stk. GØL Grillpølse, grilles
- 4 skiver surdejsbrød
- 1 spsk. olivenolie
- 6 stk. radiser, skåret i tynde skiver
- 10 stilke purløg i grove stave
- ½ bæger rygeost, 80-90 g
- ½ dl fløde 38%
- Salt og sort peber
- 1 bundt grønne asparges
- 1 spsk. olivenolie
- Salt og peber
- 1 dl Parmesan, fintrevet
Sådan tilbereder du retten
1. GRILLPØLSE, TIGERREJER, RØD PEBER OG OLIVEN
1. Befri peberfrugt for kerner og stilk og grill ved høj varme.
2. Grill herefter tigerrejer vendt med lidt salt og peber.
3. Grill Gøl Sommer Griller ved svag varme.
4. Skær imens peberfrugt i mundrette stykker og saml med de øvrige ingredienser.
5. Tag pølser af grillen, skær i chunks og vend i.
2. GRILLET SURDEJSBRØD MED CREMET RYGEOST OG GRILLPØLSE
1. Pensl brødskiver med olivenolie og grill ved svag varme.
2. Find ingredienserne til en cremet rygeost frem.
3. Vend ingredienserne sammen og smag til med salt og friskkværnet peber
4. Smør grillede brødskiver med cremet rygeost og flæk dem på langs.
5. Læg ½ grillpølse på hver og afslut med radiseskiver og purløg.
3. GRILLEDE ASPARGES MED PARMESAN
1. Grill asparges ved høj varme, vend med olie, salt og peber og riv parmesan over.