Grillspyd med grillpølser, Jomfruhummerhaler og peber

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillspyd med grillpølser, Jomfruhummerhaler og peber

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 stk. grillspyd
  • 24 stk. friske jomfruhummerhaler
  • 24 stk. cherrytomater
  • 3 stk. gule peber skåret i 24 stykker
RAMSLØGSOLIE
  • 20-25 ramsløgblade, godt skyllet
  • 2-3 dl rapsolie
  • 1 dl revet parmesan
  • 1 dl ristede solsikkekerner
  • ½ økologisk citron, saft og skal
  • Salt
Print opskrift

Gøl Sommer Griller er oplagte til grillen. Vi har her lavet en opskrift med vores sommer griller pølser på grillspyd med jomfruhummerhaler og peberfrugt. En let sommerret der smager fantastisk. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

RAMSLØGSOLIE

Alt blendes til en homogen masse, må gerne være lidt tyk i det.

 

GRILLSPYD

Skær 4 Gøl Sommer Griller pølser i mindre stykker og sæt dem på spyddene skiftevis med jomfruhummerhaler, peberfrugt og tomater – grill dem 2 minutter på hver side.

 

Servér spyddene med den friske grønne salat, der er vendt med ramsløgolien.

Tilføj en stor håndfuld grøn salat – evt feldsalat og frissesalat.

Sæt resten af ramsløgolien på bordet, den gør sig også godt til de grillede spyd. 

Lignende opskrifter fra Gøl

Grillet Bologna Deli sandwich

med salami, cheddar og sour cream and onion chips

Rustikke hotdogs med kålslaw

Opskriften på mandsmod

Grillet Curry Wurst med karryketchup