
Grillspyd med grillpølser, Jomfruhummerhaler og peber
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 8 stk. grillspyd
- 24 stk. friske jomfruhummerhaler
- 24 stk. cherrytomater
- 3 stk. gule peber skåret i 24 stykker
- 4 stk. GØL Sommer Griller
- 20-25 ramsløgblade, godt skyllet
- 2-3 dl rapsolie
- 1 dl revet parmesan
- 1 dl ristede solsikkekerner
- ½ økologisk citron, saft og skal
- Salt
Sådan tilbereder du retten
RAMSLØGSOLIE
1. Blend alt til en homogen masse. Den må gerne være lidt tyk i det.
GRILLSPYD
1. Skær 4 GØL Sommer Griller pølser i mindre stykker og sæt dem på spyddene skiftevis med jomfruhummerhaler, peberfrugt og tomater – grill dem 2 minutter på hver side.
SERVERING
1. Servér spyddene med den friske grønne salat, der er vendt med ramsløgolien.
2. Tilføj en stor håndfuld grøn salat – evt feldsalat og frissesalat.
3. Sæt resten af ramsløgolien på bordet, den gør sig også godt til de grillede spyd.