Grillspyd med grillpølser, Jomfruhummerhaler og peber

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillspyd med grillpølser, Jomfruhummerhaler og peber

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 stk. grillspyd
  • 24 stk. friske jomfruhummerhaler
  • 24 stk. cherrytomater
  • 3 stk. gule peber skåret i 24 stykker
RAMSLØGSOLIE
  • 20-25 ramsløgblade, godt skyllet
  • 2-3 dl rapsolie
  • 1 dl revet parmesan
  • 1 dl ristede solsikkekerner
  • ½ økologisk citron, saft og skal
  • Salt
Print opskrift

Gøl Sommer Griller er oplagte til grillen. Vi har her lavet en opskrift med vores sommer griller pølser på grillspyd med jomfruhummerhaler og peberfrugt. En let sommerret der smager fantastisk. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

RAMSLØGSOLIE

1. Blend alt til en homogen masse. Den må gerne være lidt tyk i det.

 

GRILLSPYD

1. Skær 4 Gøl Sommer Griller pølser i mindre stykker og sæt dem på spyddene skiftevis med jomfruhummerhaler, peberfrugt og tomater – grill dem 2 minutter på hver side.

 

SERVERING

1. Servér spyddene med den friske grønne salat, der er vendt med ramsløgolien.

2. Tilføj en stor håndfuld grøn salat – evt feldsalat og frissesalat.

3. Sæt resten af ramsløgolien på bordet, den gør sig også godt til de grillede spyd. 

Lignende opskrifter fra Gøl

Hjemmelavet ketchup med sesam

Mormor hotdog med agurkesalat, brun sovs og rødkål

Italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscreme

Gourmet smørrebrød med italiensk salami, 4 stk.