Tapas med mini hotdogs, pindemadder og chokoladejordbær

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tapas med mini hotdogs, pindemadder og chokoladejordbær

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

MINI HOTDOG AGURKESALAT
  • ½ agurk
  • ½ dl eddike
  • ½ dl vand
  • ½ tsk. salt
  • 2 spsk. honning
  • 1 spsk. dild
  • 1 nip sort peber, knust
AVOCADO MED PØLSE, MARKCHAMPIGNON OG REVET OST
  • 2 stk. GØL Frankfurter
  • 12 stk. markchampignons, små
  • 1-2 stk. avocado
  • Parmesan, efter behag
  • 12 stk. små spyd
JORDBÆR MED HVID CHOKOLADE OG BACON
  • 12 stk. jordbær
  • 200 g hvid chokolade
  • 3-4 skiver bacon
Print opskrift

Lav en lækker tapasmenu med små retter til pølsebordet. Her har vi lavet mini hotdogs, pindemadder og chokoladejordbær. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

AGURKESALAT

1. Snit agurken i tynde skiver.

2. Bland resten af ingredienserne sammen, hæld over de tynde agurkeskiver og lad det hele marinere i mindst 20 min.

MINI HOTDOG I PØLSEBRØD

1. Grill Brunchpølser med chorizo ved svag varme og lun pølsebrødene.

2. Del pølsebrød i 3 og det samme med grillede Gøl Brunchpølser med chorizo.

3. Lav nu mini hotdogs med lidt ketchup og god mayonnaise.

4. Afslut med en skive agurkesalat og et træspyd i hver.

AVOCADO MED PØLSE, MARKCHAMPIGNON OG REVET OST

1. Grill Frankfurtere og skær dem i 6 skiver hver.

2. Rens markchampignonerne og rist dem på den pande.

3. Skær avocado i tern.

4. Saml spyddene med en skive pølse i bunden, derefter avocado og champignon.

5. Riv parmesan over spyddene når de er anrettet på fade.

JORDBÆR MED HVID CHOKOLADE OG BACON

1. Smelt hvid chokolade over et vandbad ved svag varme.

2. Tag 3-4 skiver bacon på en bradepande og rist dem sprøde i ovnen ved 200 °C i 12-15 min.

3. Dyp jordbærrene i chokolade og drys med knust bacon.

4. Stil på køl så chokoladen på jordbærrene køles.