Grillspyd med Frankfurterpølse, bøf og chimichurry marinade

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillspyd med Frankfurterpølse, bøf og chimichurry marinade

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

GRILL SPYD
  • 4 stk. Gøl Frankfurter
  • 2 stk. oksebøffer, gerne entrecote
  • 4 stk. store grillspyd/snobrødspinde
CHIMICHURRI MARINADE
  • 2 dl olivenolie
  • 1 spsk. røget paprika
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 spsk. oregano
  • 2 stk. økologisk citron
  • 1 stk. rødløg
  • 1-2 stk. rød chili
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk. bredbladet persille
  • Salt og sort peber
SURDEJSBRØD MED FRISKOST
  • 1 stk. surdejsbrød
  • 1 bg. friskost
  • 1 nip citronskal
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1/2-1 tsk. tørrede chiliflager
  • 1 stk. forårsløg
Print opskrift

Pølser kan sagtens bruges på grillspyd. Det smager skønt og er en lidt anderledes anretning end den klassiske pølse og brød. Vi har her lavet en opskrift på grillspyd med frankfurter og bøffer, hvortil vi serverer surdejsbrød. Du kan også bruge alm. brød, hvis du ikke har et surdejsbrød. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

CHIMICHURRI MARINADE

Riv skal fra de økologiske citroner og brug saften fra en halv. Finhak rødløg og chili. Mos eller finhak et hvidløg. Hak persille og rør ingredienserne sammen.

 

GRILLSPYD

Skær bøf og pølse i store stykker og sæt på spyd og pensl med chimichurri marinade og grill ved høj varme.

 

SURDEJSBRØD MED FRISKOST

Rør ingredienserne sammen til en friskost. Bryd brødet og smør med friskost. 

 

Servér grillede spyd smurt med ekstra chimichurri sammen med surdejsbrød med friskost.

Lignende opskrifter fra Gøl

Sommer Griller med Gudhjem mayonnaise og gyldne, sprøde rødløg

Grillspyd med grillpølser, Jomfruhummerhaler og peber

Italiensk tapas med små tomater

dertil hjemmelavet pesto og italiensk salami