Grillspyd med Frankfurterpølse, bøf og chimichurry marinade
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
GRILL SPYD- 4 stk. GØL Frankfurter
- 2 stk. oksebøffer, gerne entrecote
- 4 stk. store grillspyd/snobrødspinde
- 2 dl olivenolie
- 1 spsk. røget paprika
- 2 tsk. spidskommen
- 2 spsk. oregano
- 2 stk. økologisk citron
- 1 stk. rødløg
- 1-2 stk. rød chili
- 1 fed hvidløg
- 4 spsk. bredbladet persille
- Salt og sort peber
- 1 stk. surdejsbrød
- 1 bg. friskost
- 1 nip citronskal
- 1 spsk. olivenolie
- ½-1 tsk. tørrede chiliflager
- 1 stk. forårsløg
Sådan tilbereder du retten
CHIMICHURRI MARINADE
1. Riv skal fra de økologiske citroner og brug saften fra en halv.
2. Finhak rødløg og chili.
3. Mos eller finhak et hvidløg.
4. Hak persille og rør ingredienserne sammen.
GRILLSPYD
1. Skær bøf og pølse i store stykker og sæt på spyd og pensl med chimichurri marinade og grill ved høj varme.
SURDEJSBRØD MED FRISKOST
1. Rør ingredienserne sammen til en friskost.
2. Bryd brødet og smør med friskost.
SERVERING
1. Servér grillede spyd smurt med ekstra chimichurri sammen med surdejsbrød med friskost.