Hotdog pindemadder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hotdog pindemadder

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 stk. Gøl Hotdog Pølser
  • 2 stk. Gøl Wienerpølser
  • 4 stk. toastbrød
  • 50 g smør
  • Remoulade
  • Ristede løg
  • 4 stk. oliven
  • 4 stk. Tulip Færdigstegt Bacon
  • 1 spsk. dild, hakket
AGURKESALAT
  • 1 stk. agurk
  • 4 spsk. dild
  • ¼ løg
  • 1 dl eddike
  • 3 spsk. sukker
  • 1 dl vand
  • Salt og peber
Print opskrift

Nogle gange skal der ikke så meget til at stille sulten, og med opskriften på pindemadder fra GØL får du en lækker og lille anretning, der nemt kan holde dig mæt. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

Steg Gøl Wienerpølser og kog Gøl Hotdog Pølser.

Befri brødskiver for skorpe og steg gyldne i smør. Lad først halvdelen af smør bruse op og læg brødskiverne på.

Tilsæt resten af smørret, når første side er gylden og steg brødet på den anden side. Halvér.

 

AGURKESALAT

Agurken snittes i tynde skiver. Kog eddike op med sukker og tilsæt vand, hakket dild, agurk og snittet løg.

Lad agurkesalaten trække ca. 30 min. før servering, og smag til med salt og peber.

 

1. GØL HOTDOG MED REMOULADE, RISTET LØG OG AGURKESALAT 

Anret 1 skive agurk på hver af 4 mini toasts og læg ½ rød pølse herpå. Afslut med remoulade, ristede løg og tandstik.

 

2. GØL WIENER, OLIVEN, BACON OG SMØRRISTET TOAST

Anret en skive bacon på mini toasts og herpå ½ stegt Gøl Wienerpølser.

Afslut med oliven og tandstik. Strø med frisk dild.

Lignende opskrifter fra Gøl

Hjemmelavet ketchup med sesam

Grillet Cheddar og Chili frankfurter

med sommerkartofler og grillet spidskål - perfekt til bålmad

Spicy burger med pølse, cheddarost og bacon