Hotdog pindemaddermed hjemmelavet agurkesalat
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 stk. GØL Hotdog Pølser
- 2 stk. GØL Wienerpølser
- 4 stk. toastbrød
- 50 g smør
- Remoulade
- Ristede løg
- 4 stk. oliven
- 4 stk. Tulip Færdigstegt Bacon
- 1 spsk. dild, hakket
- 1 stk. agurk
- 4 spsk. dild
- ¼ løg
- 1 dl eddike
- 3 spsk. sukker
- 1 dl vand
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
FORBEREDELSE:
1. Steg GØL Wienerpølser og kog GØL Hotdog Pølser.
2. Befri brødskiver for skorpe og steg gyldne i smør.
3. Lad først halvdelen af smør bruse op og læg brødskiverne på.
4. Tilsæt resten af smørret, når første side er gylden og steg brødet på den anden side. Halvér.
AGURKESALAT
1. Agurken snittes i tynde skiver.
2. Kog eddike op med sukker og tilsæt vand, hakket dild, agurk og snittet løg.
3. Lad agurkesalaten trække ca. 30 min. før servering, og smag til med salt og peber.
GØL HOTDOG MED REMOULADE, RISTET LØG OG AGURKESALAT
1. Anret 1 skive agurk på hver af 4 mini toasts og læg ½ rød pølse herpå.
2. Afslut med remoulade, ristede løg og tandstik.
GØL WIENER, OLIVEN, BACON OG SMØRRISTET TOAST
1. Anret en skive bacon på mini toasts og herpå ½ stegt Gøl Wienerpølser.
2. Afslut med oliven og tandstik.
3. Strø med frisk dild.