
Spicy hotdog med pulled pork
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
TEXAS CHILI- 1 spsk. olivenolie
- 200 g hakkede rødløg
- 1 dåse chilibønner
- ½ spsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. peber
- 3 fed hakket hvidløg
- Lidt mørk stout (øl)
- 15 g mørk chokolade (min. 70% kakao)
- 1 dl stærk kaffe
- 2-3 friske hakkede røde chilier (med eller uden kerner)
- ½ tsk. tørret chipotle chili*
- 2 dåser hakkede tomater
- Lidt sirup til at runde smage af
- Salt og peber
- 12 cocktailtomater
- Olivenolie
- Salt
- Frisk koriander
- 8 stk. fladbrød
- Evt. olie til stegning
- 1 pk. GØL Grillpølser
- Evt. syltet chili eller Jalapeños som pynt
Sådan tilbereder du retten
TEXAS CHILI MED PULLED PORK:
1. Varm olien og lad løgene snurre indtil de de får lidt farve, tilsæt de andre ingredienser og slut af med tomaterne.
2. Kog saucen ind og smag til – det tager ca. en halv time.
3. Tilbered imens Pulled Pork som anvist på pakken.
4. Riv Pulled Pork fra hinanden og vend det forsigtigt i saucen til sidst.
TOMATSALSA:
1. Halvér cocktailtomaterne og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskhakket koriander.
TØRRET FLADBRØD:
1. Lun fladbrødet i ovnen eller på grillen til det er sprødt.
SERVERING:
1. Grill GØL Grillpølser.
2. Kom din Texas Chili på det lune brød sammen med den grillede pølse og din tomatsalsa, pynt evt. med en syltet chili eller Jalapeños.
Tips
* Chipotle chili kan købes i det lokale supermarked eller specialkøbmand. Det er røget tørret chili.