Spicy hotdog med pulled pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spicy hotdog med pulled pork

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

TEXAS CHILI
  • 1 spsk. olivenolie
  • 200 g hakkede rødløg
  • 1 dåse chilibønner
  • ½ spsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. peber
  • 3 fed hakket hvidløg
  • Lidt mørk stout (øl)
  • 15 g mørk chokolade (min. 70% kakao)
  • 1 dl stærk kaffe
  • 2-3 friske hakkede røde chilier (med eller uden kerner)
  • ½ tsk. tørret chipotle chili*
  • 2 dåser hakkede tomater
  • Lidt sirup til at runde smage af
  • Salt og peber
PULLED PORK TOMATSALSA
  • 12 cocktailtomater
  • Olivenolie
  • Salt
  • Frisk koriander
TØRRET FLADBRØD
  • 8 stk. fladbrød
  • Evt. olie til stegning
SERVERING Print opskrift

En spicy hotdog er oplagt, hvis du vil prøve noget andet end den klassiske med ketchup og syltede agurker. Her har vi lavet en version med pulled pork, en tomatsalsa og fladbrød. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

TEXAS CHILI MED PULLED PORK:

1. Varm olien og lad løgene snurre indtil de de får lidt farve, tilsæt de andre ingredienser og slut af med tomaterne.

2. Kog saucen ind og smag til – det tager ca. en halv time.

3. Tilbered imens Pulled Pork som anvist på pakken.

4. Riv Pulled Pork fra hinanden og vend det forsigtigt i saucen til sidst.

TOMATSALSA:

1. Halvér cocktailtomaterne og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskhakket koriander.

TØRRET FLADBRØD:

1. Lun fladbrødet i ovnen eller på grillen til det er sprødt.

SERVERING:

1. Grill GØL Grillpølser.

2. Kom din Texas Chili på det lune brød sammen med den grillede pølse og din tomatsalsa, pynt evt. med en syltet chili eller Jalapeños.

 


Tips

* Chipotle chili kan købes i det lokale supermarked eller specialkøbmand. Det er røget tørret chili.