Grillpølser på pande med krydderurter

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillpølser på pande med krydderurter

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. GØL Grillpølser
  • 1 stk. skalotteløg
  • 50 g smør
  • 3 spsk. blandede urter (fx rosmarin, basilikum, timian, persille)
Print opskrift

Nogle gange er det den simple ret, der bliver mest vellykket og velsmagende. Denne opskrift med grillpølser i panden med krydderurter er ingen undtagelse. Servér den til aftensmaden, når det skal gå stærkt eller med tilbehør, når der kommer gæster.

 


Sådan tilbereder du retten

GRILLPØLSER

  1. Snit pølserne fint i overfladen med en savtakket kniv på begge sider. Hver pølse snittes ca. 6-8 gange på hver side med tværsnit i ca. 2 mm. dybde.

KRYDDERURTER

  1. Bland de hakkede urter sammen med skalotteløg, salt og peber.

SERVERING

  1. Grill pølserne kort ved høj varme ca. 2 min på hver side. Herved fremkommer små sprækker i pølserne.
  2. Stil samtidigt en sauterpande/stegepande på grillen. Når panden er varm tilsættes smør som bruser op, hvorefter urter og løg tilsættes. Pølserne slynges rundt i urtesmør og strøs med salt og peber.