Grillspyd med pølser & kød
- 2 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
Kødspyd- 2 pk. GØL Cheddar & chili Frankfurter
- 250 g mørbrad af gris
- 250 g kyllingebryst
- 1 dl ekstra jomfru olivenolie
- 1 dl soyasouce
- 2 spsk. akaciehonning
- Salt & peber
- 1 dl ekstra jomfru olivenolie
- 5 fed hvidløg, presset
- 2 tsk. dijonsennep
- 2 tsk. timian
- 2 tsk. akaciehonning
- Salt
- 1 frisk majskolbe, delt i fire stykker
- 8 Cocktailtomater
- 1 squash skåret i grove skiver
- 8 svampe
- Ekstra jomfru olivenolie
- Lidt groft brød
Sådan tilbereder du retten
Marinader:
- Rør ingredienserne til soyamarinade sammen, og gør det samme for hvidløg-&sennepsmarinaden.
Dobbelt grillspyd:
- Del mørbrad af gris i 4 lige store stykker og bank kødet fladt.
- Læg mørbraden af gris i soyamarinaden og stil på køl i minimum 60 min. og gerne længere.
- Del brystfilet af kylling i 4 lige store stykker og bank kødet fladt.
- Læg brystfileterne i hvidløg- & sennepsmarinaden og stil på køl og lad det marinere i minimum 60. min og gerne længere.
- Find to grillspyd frem og stik de to grillspyd i gennem i hver sin ende af en GØL Cheddar & Chili Frankfurter.
- Påfør herefter mørbrad af gris på samme måde.
- Kom endnu en GØL Cheddar & Chili Frankfurter på.
- Påfør brystfilet af kylling.
- Slut af med en GØL Cheddar & Chili Frankfurter.
- Grill spyddene til de er gennemvarmet og klar.
- Del herefter spyddene i to ved at skære ned langs midten.
Grøntsagsspyd:
- Fordel grøntsagerne på 4 grillspyd
- Pensl med lidt olie.
- Grill grøntsagsspyddene.
Servering:
- Servér de grillede spyd med lidt groft brød.
- Velbekomme.