Spicy burger med pølse, cheddarost og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spicy burger med pølse, cheddarost og bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4-5 stk. GØL Frankfurtere
  • 4 stk. burgerbrød
  • 4-6 spsk. BBQ sauce
  • 8-12 skiver Tulip Bacon
  • 4 tykke skiver cheddar
  • Jalapenos efter behov
  • God mayo og ketchup efter behov
Print opskrift

Nogle gange kan det være svært at vælge mellem en hotdog og en burger. Derfor giver GØL dig nu muligheden for at kombinere dine yndlingsretter. Burgeren serveres med pølse, cheddarost og bacon. Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

PØLSER

  1. Svøb pølserne i bacon og grill pølserne ved lav varme.
  2. Efter ca. 10-15 min pensles pølserne med BBQ sauce, vendes og pensles igen.
  3. Grill pølserne færdige. De sidste 5 min grilles ligeledes ved svag varme.

SERVERING

  1. Flæk brødene og læg halverede pølser på underbollen, som fortsat ligger på grillen.
  2. Placer en skive cheddar på pølserne og server med ketchup, mayo og jalapenos.