Gøl pølser med krydderurter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Gøl pølser med krydderurter

  • 30 min.

Ingredienser

Print opskrift

Friske krydderurter giver virkelig en grillet pølse noget ekstra smag. Her er timian og hvidløg viklet om grill pølserne med en stegesnor. Det er ikke særlig svært, men giver pølserne en ekstra fantastisk smag. 

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

GØL PØLSER MED KRYDDERURTER

1. Spred den friske timan ud på et skærebræt og fordel grillpølserne og "de trykkede" hvidløg herpå.

2. Saml timian om pølser og hvidløg omviklet med stegesnor.

3. Grill det hele ved lav temperatur 15-20 minutter, vend det hele af og til (så tilberedningen bliver ensartet på alle sider).

 

SERVERING

1. Servér GØL pølserne med krydderurter sammen med en god kartoffelsalat, grillet brød, mayonnaise, sennep, ketchup eller hvad du lige synes passer til de aromatisk grillede pølser.