Spicy foccacia hotdog med chorizo og løgringe
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. GØL Grillpølser
- Foccacia eller lign.
- Ketchup
- Mayonnaise
- 8 skiver chorizo, tyndt snittet
- 1 stk. rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 1 tsk. røget paprika
- 10 små tomater, blandede eller 2 store
- Salt
- Evt. drys med frisk rosmarin.
- 1 stort alm. løg
- 1 dl hvedemel
- 2 stk. æggehvider
- 1 dl rasp
Sådan tilbereder du retten
CHORIZO SOFRITO
1. Rist chorizo i olivenolie på en stegepande og tilsæt efter et par minutter hvidløg, paprika og løg.
2. Steg under omrøring ca. 5 minutter.
3. Træk stegepanden fra blusset og tilsæt tomater skåret i mundrette stykker.
4. Strø evt. friskhakket rosmarin og smag til med salt.
ONION RINGS
1. Pil løg og skær i 5 mm skiver.
2. Pil ringene fra hinanden og vend i mel.
3. Ryst overskydende mel af ringene, dyp dem i æggehvide og vend dem derefter i rasp.
4. Frituresteg i rigelig olie ved 180 °C til de gyldne, ca 2-3 minutter.
FOCCACIA OG GRILLPØLSER
1. Skær 4 aflange pølsebrød ud af brødet.
2. Grill grillpølser ved svag varme og lun focaccia.
SERVERING
1. Anret pølser på brød med Chorizo Sofrito, ketchup, mayo og Onion Rings.