Spicy foccacia hotdog med chorizo og løgringe

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spicy foccacia hotdog med chorizo og løgringe

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Gøl Grillpølser
  • Foccacia eller lign.
  • Ketchup
  • Mayonnaise
CHORIZO SOFRITO
  • 8 skiver chorizo, tyndt snittet
  • 1 stk. rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. røget paprika
  • 10 små tomater, blandede eller 2 store
  • Salt
  • Evt. drys med frisk rosmarin.
ONION RINGS
  • 1 stort alm. løg
  • 1 dl hvedemel
  • 2 stk. æggehvider
  • 1 dl rasp
Print opskrift

Hvis du ikke kan få nok af den stærke mad, giver vi dig opskriften på en hotdog der kommer til at danse for dine smagsløg. Denne variant med foccacia, chorizo og løgringe vil med garanti blive en favorit.

Velbekomme!


Fremgangsmåde

CHORIZO SOFRITO

1. Rist chorizo i olivenolie på en stegepande og tilsæt efter et par minutter hvidløg, paprika og løg.

2. Steg under omrøring ca. 5 minutter.

3. Træk stegepanden fra blusset og tilsæt tomater skåret i mundrette stykker.

4. Strø evt. friskhakket rosmarin og smag til med salt.

 

ONION RINGS
1. Pil løg og skær i 5 mm skiver.

2. Pil ringene fra hinanden og vend i mel.

3. Ryst overskydende mel af ringene, dyp dem i æggehvide og vend dem derefter i rasp.

4. Frituresteg i rigelig olie ved 180 °C til de gyldne, ca 2-3 minutter.

 

FOCCACIA OG GRILLPØLSER
1. Skær 4 aflange pølsebrød ud af brødet.

2. Grill grillpølser ved svag varme og lun focaccia.

 

SERVERING

1. Anret pølser på brød med Chorizo Sofrito, ketchup, mayo og Onion Rings.

Lignende opskrifter fra Gøl

Frankfurter med lyngrøget bagt kartoffel

Smørstegt rugbrødshotdog med rå, marineret kål

Hotdog med fersk tun og mayonnaise