Sommergriller med spidskålssalati syrnet fløde m. grillede tortillas

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sommergriller med spidskålssalati syrnet fløde m. grillede tortillas

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 stk. GØL Sommer Griller
  • 1 stk. spidskål skyllet og snittet
  • 2 dl mandler, bagt ved 190 °C i 10 min.
  • 1 dl hakket dild/estragon
DRESSING
  • 2 dl fløde
  • 2 spsk. limesaft
  • 1 spsk. rørsukker
  • 1 tsk. salt
  • 1 knivspids peber
  • Friske urter efter eget valg
TORTILLA
  • 4 stk. tortillabrød
  • 2 spsk. olie
  • 2 spsk. sesam
Print opskrift

En grilltur i parken behøver bestemt ikke være kedelig, bare fordi maden er lavet på et SU-venligt budget. Det er storbygrillernes spidskålssalat og de grillede tortillas et sprødt eksempel på. Og husk at Sommer Griller ikke bliver mindre forkælede af at blive tilberedt over engangsgrill.

 


Sådan tilbereder du retten

DRESSING

1. Pisk ingredienserne sammen og vend med spidskål, mandler og urter.

TORTILLABRØD

1. Pensl tortillabrød med olie og strø med sesam.

2. Grill og skær i ottendedele.

SERVERING

1. Grill GØL Sommer Griller ved svag varme og servér med spidskålssalat og grillede tortillas.

GØL PØLSER DER ER SÆRLIG VELEGNEDE TIL OPSKRIFTEN