Sommergriller med spidskålssalati syrnet fløde m. grillede tortillas

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sommergriller med spidskålssalati syrnet fløde m. grillede tortillas

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 stk. Gøl Sommer Griller
  • 1 stk. spidskål skyllet og snittet
  • 2 dl mandler, bagt ved 190 °C i 10 min.
  • 1 dl hakket dild/estragon
DRESSING
  • 2 dl fløde
  • 2 spsk. limesaft
  • 1 spsk. rørsukker
  • 1 tsk. salt
  • 1 knivspids peber
  • Friske urter efter eget valg
TORTILLA
  • 4 stk. tortillabrød
  • 2 spsk. olie
  • 2 spsk. sesam
Print opskrift

En grilltur i parken behøver bestemt ikke være kedelig, bare fordi maden er lavet på et SU-venligt budget. Det er storbygrillernes spidskålssalat og de grillede tortillas et sprødt eksempel på. Og husk at Sommer Griller ikke bliver mindre forkælede af at blive tilberedt over engangsgrill.

 


Fremgangsmåde

DRESSING

Pisk ingredienserne sammen og vend med spidskål, mandler og urter.

 

TORTILLABRØD

Pensl tortillabrød med olie og strø med sesam. Grill og skær i ottendedele.

 

SOMMER GRILLER

Grill Gøl Sommer Griller ved svag varme og servér med spidskålssalat og grillede tortillas.

Lignende opskrifter fra Gøl

Frankfurter med hjemmelavet bearnaise og grillet brød

Chili con carne med krydrede brunchpølser

Opskriften på udholdenhed

Store pølsehorn