
Sommergriller med spidskålssalati syrnet fløde m. grillede tortillas
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 8 stk. GØL Sommer Griller
- 1 stk. spidskål skyllet og snittet
- 2 dl mandler, bagt ved 190 °C i 10 min.
- 1 dl hakket dild/estragon
- 2 dl fløde
- 2 spsk. limesaft
- 1 spsk. rørsukker
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Friske urter efter eget valg
- 4 stk. tortillabrød
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. sesam
Sådan tilbereder du retten
DRESSING
1. Pisk ingredienserne sammen og vend med spidskål, mandler og urter.
TORTILLABRØD
1. Pensl tortillabrød med olie og strø med sesam.
2. Grill og skær i ottendedele.
SERVERING
1. Grill GØL Sommer Griller ved svag varme og servér med spidskålssalat og grillede tortillas.