
Grillpølser med marineret, frisk mozzarella og kikærtesalatmed persille og tahin-marinade
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
KIKÆRTESALAT- 1 ds. kikærter, drænet og skyllet
- 1 agurk
- 1 bdt. persille
- 1 dl mandler, groft hakket
- 1 spsk. tahin
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. citronsaft
- ½-1 tsk chiliflager
- 1 dl vand
- ½ hakket rødløg
- ½-1 fed hvidløg
- Salt
- 1 hel frisk mozzarella
- 20 oliven
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. friske urter, purløg/persille, hakket
- Salt og peber
- 1 pk. GØL Sommer Griller
- 4-8 skiver brød
- Olie
Sådan tilbereder du retten
KIKÆRTESALAT
1. Flæk agurken på langs, og skrab kernerne ud med en teske.
2. Rør alt grønt sammen til kikærtesalaten.
MARINADE TIL KIKÆRTESALAT
1. Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend grønt og mandler i for at fuldende kikærtesalaten.
MARINERET MOZZARELLA
1. Skær mozzarella i 1/8 og marinér med resten af ingredienserne.
SERVERING
1. Grill GØL Sommer Griller langsomt ved svag varme.
2. Pensl brødskiverne med god olie og grill dem let.
3. Servér grillede GØL Sommer Griller med marineret mozzarella, grillet brød og kikærtesalat.