
Grillpølser med grillede asparges og rygeostserveres med sprøde fladbrød med ramsløg og feta
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
SALSA- ½ rødløg, hakket
- 1 tomat, skåret i tern
- 3 blade ramsløg, snittet
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. eddike
- 1 nip citronskal, revet fint
- Salt og peber
- 1 bdt. asparges, skyllet og brudt med roden
- 50 g rygeost
- 50 g fløde
- ¼ fed hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 1 drys løvstikke
- 1 drys salt
- 2 stk. fladbrød/tortillas
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. paprika
- 100 g feta
- 3-5 blade ramsløg, snittet fint
- 1 pk. GØL Grillpølser
Sådan tilbereder du retten
SALSA
1. Vend ingredienserne til salsaen sammen og smag til med salt og peber.
GRILLEDE ASPARGES M. RYGEOST
1. Grill asparges imens resten af ingredienserne vendes sammen til en marinade.
2. Tag asparges af grillen og vend med marinaden.
FLADBRØD
1. Fordel olien og paprika med hænderne på den ene side på hver af de 2 fladbrød.
2. Grill brødene 2-3 min på hver side ved middelvarme.
3. Tag brødene af og smuldr feta over sammen med ramsløg.
SERVERING
1. GØL Grillpølser grilles langsomt ved svag varme.
2. Anret de grillede pølser overtrukket med salsa og servér med fladbrød samt grillede asparges med rygeost.