Grillpølser med grillede asparges og rygeostserveres med sprøde fladbrød med ramsløg og feta

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillpølser med grillede asparges og rygeostserveres med sprøde fladbrød med ramsløg og feta

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

SALSA
  • ½ rødløg, hakket
  • 1 tomat, skåret i tern
  • 3 blade ramsløg, snittet
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. eddike
  • 1 nip citronskal, revet fint
  • Salt og peber
GRILLEDE ASPARGES M. RYGEOST
  • 1 bdt. asparges, skyllet og brudt med roden
  • 50 g rygeost
  • 50 g fløde
  • ¼ fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 drys løvstikke
  • 1 drys salt
FLADBRØD
  • 2 stk. fladbrød/tortillas
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. paprika
  • 100 g feta
  • 3-5 blade ramsløg, snittet fint
SERVERING Print opskrift

Både grillpølser og asparges er oplagte at putte på til grillen henover sommeren. Vi har her lavet en lækker opskrift, hvor asparges grilles med rygeost for ekstra god smag. Dertil serveres fladbrød med ramsløg og feta. Prøv denne lækre sommeropskrift næste gang, du skal grille. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

SALSA

1. Vend ingredienserne til salsaen sammen og smag til med salt og peber.

GRILLEDE ASPARGES M. RYGEOST

1. Grill asparges imens resten af ingredienserne vendes sammen til en marinade.

2. Tag asparges af grillen og vend med marinaden.

FLADBRØD

1. Fordel olien og paprika med hænderne på den ene side på hver af de 2 fladbrød.

2. Grill brødene 2-3 min på hver side ved middelvarme.

3. Tag brødene af og smuldr feta over sammen med ramsløg.

SERVERING

1. GØL Grillpølser grilles langsomt ved svag varme.

2. Anret de grillede pølser overtrukket med salsa og servér med fladbrød samt grillede asparges med rygeost.