
Pølser med hummus på grillet rugbrød og speltsalat
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 8 stk. GØL Frankfurtere
- 230 g kogte kikærter
- 1 dl mandler
- 1 spsk. tahini pisket op med 2 spsk. vand
- 1 fed hvidløg
- 1 dl olivenolie
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 tsk. chili
- 1 spsk. karry
- ½ tsk. salt
- 3 spsk. citronsaft
- 1/2 dl yoghurt 10%
- 4 dl kogt spelt
- 1 lille bakke cherrytomater skyllet og halveret
- 1 stk. skyllet hovedsalat skåret i kvarte
- 1 dl hakket bredbladet persille
- 4 skiver daggammelt rugbrød
- 1 spsk. olivenolie
Sådan tilbereder du retten
HUMMUS
1. Alle ingredienserne minus yoghurt blendes.
2. Hvis der bruges mandler, tilsættes ½ dl vand.
3. Vend yoghurt i og smag til med salt og citronsaft.
SPELTSALAT
1. Vend ingredienserne sammen og smag til med lidt salt.
GRILLET RUGBRØD
1. Pensl brødskiverne og grill dem ved svag varme på grillen sammen med pølserne.
2. Servér de grillede pølser fra GØL med grillet rugbrød smurt med hummus og speltsalat.