Grillpølser med sommersalatmed grillet fennikel, asparges og soltørrede oliven

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillpølser med sommersalatmed grillet fennikel, asparges og soltørrede oliven

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

SOMMERSALAT
  • 2 stk. fennikel
  • 1 bdt. asparges, brudt ved roden
  • 1 rød peber
  • 1 rødløg
  • 10 stk. soltørrede oliven
  • 1 spsk. løvstikke, hakket
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. eddike/citronsaft
  • Salt og peber
RAMSLØG-MAYO
  • 1 dl mayo
  • 2-3 lange blade ramsløg, snittet fint
  • 1 spsk. ristet sesam
SERVERING
  • Gøl Grillpølser
Print opskrift

Pølser på grillen smager skønt. De bliver ekstra sprøde og får en god smag af røg. Men hvad serverer man til grillpølsen? Vi har her lavet en opskrift med Gøl Grillpølser og en sommersalat på grillet asparges og soltørrede oliven


Fremgangsmåde

Gøl Grillpølser grilles langsomt ved svag varme.

 

SOMMERSALAT

Skær fennikel i 1 cm. tykke skiver og grill 3-4 min. ved høj varme på hver side.

Grill ligeledes asparges kort ved høj varme. Hel rød peber grilles hårdt i ca. 6-7 min.

Snit asparges i stykker på ca. 2 cm. Befri rød peber for top og kerner, og skær i små tern.

”Smut” sten fra oliven og hak fint.

Vend ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber

 

RAMSLØG-MAYO

Ingredienserne vendes sammen til ramsløg-mayo.

 

SERVERING

Servér de delikate grillede Gøl Grillpølser med sommersalat og ramsløg-mayo.

Lignende opskrifter fra Gøl

Vintergryde med wienerpølser

Opskriften på kompromisløshed

Spicy hotdog med pulled pork

Grillet Cheddar og Chili frankfurter

med sommerkartofler og grillet spidskål - perfekt til bålmad