Grillpølser med sommersalatmed grillet fennikel, asparges og soltørrede oliven
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
SOMMERSALAT- 2 stk. fennikel
- 1 bdt. asparges, brudt ved roden
- 1 rød peber
- 1 rødløg
- 10 stk. soltørrede oliven
- 1 spsk. løvstikke, hakket
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. eddike/citronsaft
- Salt og peber
- 1 dl mayo
- 2-3 lange blade ramsløg, snittet fint
- 1 spsk. ristet sesam
Sådan tilbereder du retten
GRILLPØLSER
1. Grillpølserne grilles langsomt ved svag varme.
SOMMERSALAT
1. Skær fennikel i 1 cm. tykke skiver og grill 3-4 min. ved høj varme på hver side.
2. Grill ligeledes asparges kort ved høj varme. Hel rød peber grilles hårdt i ca. 6-7 min.
3. Snit asparges i stykker på ca. 2 cm. Befri rød peber for top og kerner, og skær i små tern.
4. ”Smut” sten fra oliven og hak fint.
5. Vend ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber
RAMSLØG-MAYO
1. Vend ingredienserne sammen til ramsløg-mayo.
SERVERING
1. Servér de delikate grillede GØL Grillpølser med sommersalat og ramsløg-mayo.