Grillpølser med sommersalatmed grillet fennikel, asparges og soltørrede oliven

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillpølser med sommersalatmed grillet fennikel, asparges og soltørrede oliven

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

SOMMERSALAT
  • 2 stk. fennikel
  • 1 bdt. asparges, brudt ved roden
  • 1 rød peber
  • 1 rødløg
  • 10 stk. soltørrede oliven
  • 1 spsk. løvstikke, hakket
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. eddike/citronsaft
  • Salt og peber
RAMSLØG-MAYO
  • 1 dl mayo
  • 2-3 lange blade ramsløg, snittet fint
  • 1 spsk. ristet sesam
SERVERING Print opskrift

Pølser på grillen smager skønt. De bliver ekstra sprøde og får en god smag af røg. Men hvad serverer man til grillpølsen? Vi har her lavet en opskrift med GØL Grillpølser og en sommersalat på grillet asparges og soltørrede oliven.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

GRILLPØLSER

1. Grillpølserne grilles langsomt ved svag varme.

SOMMERSALAT

1. Skær fennikel i 1 cm. tykke skiver og grill 3-4 min. ved høj varme på hver side.

2. Grill ligeledes asparges kort ved høj varme. Hel rød peber grilles hårdt i ca. 6-7 min.

3. Snit asparges i stykker på ca. 2 cm. Befri rød peber for top og kerner, og skær i små tern.

4. ”Smut” sten fra oliven og hak fint.

5. Vend ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber

RAMSLØG-MAYO

1. Vend ingredienserne sammen til ramsløg-mayo.

SERVERING

1. Servér de delikate grillede GØL Grillpølser med sommersalat og ramsløg-mayo.