Grillede pølser med en frisk sommersalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillede pølser med en frisk sommersalat

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Sommersalat
  • 100 g spinat
  • 100 g feldtsalat
  • 250 g friske jordbær
  • 3 nektariner
  • 1 bdt. aspars
  • 1 avocado
  • 125 g friske små mozzarellakugler
  • 50 g ristede nødder eller kerner
  • Frisk basilikum eller mynte efter smag
Dressing
  • ½ dl ekstra jomfru olivenolie
  • ½ dl god balsamico
  • 2 tsk. akaciehonning
  • Salt & peber
Print opskrift

Bliv inspireret til sommerens grillaftner med denne opskrift på grillede GØL pølser serveret med en frisk og frugtig sommersalat m. jordbær og grillede nektariner.

 


Sådan tilbereder du retten

Balsmicodressing:

  1. Bland olivenolie, balsamico, akaciehonning i en lille skål.
  2. Smag til med salt & peber.

 

Salat:

  1. Skyl salaten og tør det godt.
  2. Skyl og rengør jordbær og nektariner.
  3. Skær jordbær i kvarte eller passende stykker.
  4. Skyl og skral avocadoen.
  5. Fjern stenen og skær avocadoen i tynde skiver.
  6. Skyl asparges og knæk bunden af, hvor den naturligt vil knække.
  7. Halvér nektarinerne og fjern stenen.
  8. Grill nektarinerne og asparges på grillen til de har fået flotte grillstriber.
  9. Skær de grillede nektariner i passende skiver og asparges i passende stykker.
  10. Ris nødder eller kerne på en pande på grillen.
  11. Bland salaten med de friske jordbær, avocado, de grillede nektariner og asparges.
  12. Top med de små mozzarellakugler (halvér dem evt.) og drys med frisk mynte eller basilikum efter smag.
  13. Kom dressing over salaten.

 

GØL Pølser:

  1. Grill GØL Grillpølser m. Emmentaler & peber på grillen til de er gyldne og sprøde. Følg evt. vores tilberedningsguide for at få de mest saftige og sprøde pølser.

 

Servering:

  1. Servér de grillede pølser med den friske og lækre sommersalt.
  2. Velbekomme.