Grillede pølser med en frisk sommersalat
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
Sommersalat- 100 g spinat
- 100 g feldtsalat
- 250 g friske jordbær
- 3 nektariner
- 1 bdt. aspars
- 1 avocado
- 125 g friske små mozzarellakugler
- 50 g ristede nødder eller kerner
- Frisk basilikum eller mynte efter smag
- ½ dl ekstra jomfru olivenolie
- ½ dl god balsamico
- 2 tsk. akaciehonning
- Salt & peber
Sådan tilbereder du retten
Balsmicodressing:
- Bland olivenolie, balsamico, akaciehonning i en lille skål.
- Smag til med salt & peber.
Salat:
- Skyl salaten og tør det godt.
- Skyl og rengør jordbær og nektariner.
- Skær jordbær i kvarte eller passende stykker.
- Skyl og skral avocadoen.
- Fjern stenen og skær avocadoen i tynde skiver.
- Skyl asparges og knæk bunden af, hvor den naturligt vil knække.
- Halvér nektarinerne og fjern stenen.
- Grill nektarinerne og asparges på grillen til de har fået flotte grillstriber.
- Skær de grillede nektariner i passende skiver og asparges i passende stykker.
- Ris nødder eller kerne på en pande på grillen.
- Bland salaten med de friske jordbær, avocado, de grillede nektariner og asparges.
- Top med de små mozzarellakugler (halvér dem evt.) og drys med frisk mynte eller basilikum efter smag.
- Kom dressing over salaten.
GØL Pølser:
- Grill GØL Grillpølser m. Emmentaler & peber på grillen til de er gyldne og sprøde. Følg evt. vores tilberedningsguide for at få de mest saftige og sprøde pølser.
Servering:
- Servér de grillede pølser med den friske og lækre sommersalt.
- Velbekomme.