Smørstegt rugbrødshotdog med rå, marineret kål
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. GØL Frankfurtere
- 1 stk. rugbrød
- 50 g smør
- 4 spsk. grov sennep
- Neutral raps- eller solsikkeolie
- 100 g spidskål, snittet
- 1 dl ærter
- ½ rødløg
- 1 spsk. grov sennep
- ½ stk. økologisk citronskal
- 1 spsk. olivenolie
- 2 spsk. bredbladet persille
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
MARINERET KÅL
1. Snit spidskål og rødløg og vend sammen med ærter, citronskal, olivenolie og hakket persille.
2. Lad retten trække i mindst 10 min. inden servering.
SMØRSTEGT RUGBRØDS HOTDOG
1. Skær 4 ”hotdog brødstykker” af rugbrødet.
2. Steg brødene gyldne i smør.
3. Steg herefter pølserne ved lav varme på en stegepande tilsat lidt neutral raps- eller solsikkeolie.
4. Anret 1 spsk. sennep på hvert brød og læg herpå de frisk stegte pølser.
5. Afslut med en god håndfuld rå marineret kål.