
Asiatisk hotdog med spicy ketchup og hot pickles
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. GØL Frankfurtere
- 4 stk. pølsebrød
- 1 dl ketchup
- 1 spsk. soja sauce
- 2 spsk. østerssauce
- 1 tsk. brun farin
- ½ tsk. salt
- 1 spsk. rød karrypasta
- 1 stk. agurk
- 1 stk. rød chili
- 1 stk. skalotteløg
- 4 spsk. lys eddike
- 3 spsk. vand
- 3 spsk. rørsukker
- ½ tsk. salt
Sådan tilbereder du retten
SPICY KETCHUP
1. Bland 3 spsk. kogende vand med rød karrypasta.
2. Vend derefter alle ingredienserne sammen.
HOT PICKLES
1. Skær og chili skalotteløg i tynde skiver.
2. Kog eddike, vand, sukker og salt op.
3. Hæld over løg og chili og lad lagen køle helt ned.
4. Skræl og flæk agurken, befri den for kerner og snit den.
5. Vend snittet agurk i, når lagen er kølet ned.
SERVERING
1. Grill GØL pølserne ved svag varme og lun pølsebrød.
2. Anret pølser på brød smurt med Spicy Ketchup, toppet med Hot Pickles.