Asiatisk hotdog med spicy ketchup og hot pickles

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Asiatisk hotdog med spicy ketchup og hot pickles

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Gøl Krydder Griller
  • 4 stk. pølsebrød
SPICY KETCHUP
  • 1 dl ketchup
  • 1 spsk. soja sauce
  • 2 spsk. østerssauce
  • 1 tsk. brun farin
  • ½ tsk. salt
  • 1 spsk. rød karrypasta
HOT PICKLES
  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. rød chili
  • 1 stk. skalotteløg
  • 4 spsk. lys eddike
  • 3 spsk. vand
  • 3 spsk. rørsukker
  • ½ tsk. salt
Print opskrift

Hotdogs findes i mange afskygninger - du kan bl.a. finde flere opskrifter her på siden - her har vi lavet en asiatisk inspireret version af den klassiske hotdog med en spicy ketchup og hot pickles. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

SPICY KETCHUP

Bland 3 spsk. kogende vand med rød karrypasta.

Vend derefter alle ingredienserne sammen.

 

HOT PICKLES

Skær og chili skalotteløg i tynde skiver. Kog eddike, vand, sukker og salt op. Hæld over løg og chili og lad lagen køle helt ned.

Skræl og flæk agurken, befri den for kerner og snit den.

Vend snittet agurk i, når lagen er kølet ned.

 

Grill Gøl pølserne ved svag varme og lun pølsebrød.

Anret pølser på brød smurt med Spicy Ketchup, toppet med Hot Pickles.

Lignende opskrifter fra Gøl

Sommergriller med spidskålssalat

i syrnet fløde m. grillede tortillas

Grov kartoffelmos med pølser & bacon

Opskriften på den perfekte partner

Svensk pølseret med grillpølser, krydderurter og asparges