Rustikke hotdogs med kålslawOpskriften på mandsmod

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rustikke hotdogs med kålslawOpskriften på mandsmod

Ingredienser

  • 6 stk. Gøl Hotdog Pølser
  • 6 hotdogbrød eller mini baguette
  • 3 æbler
  • 1 lille løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1¼ dl eddike
  • 1 dl sukker
  • ½ tsk. chili
  • salt
  • ½ spidskål
  • 2 spsk. cremefraiche 18%
  • 1 tsk. honning
  • ½ tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. eddike
  • 1 æble
  • Salt & peber
  • ½ dl hakket dild
Print opskrift

Prøv den klassiske hotdog med et twist af æble, karry og chili – og få mod på lidt mere.  

En hotdog er ikke bare en hotdog. Den kan laves med mange forskellige smagsvarianter, der alle er unikke, og denne rustikke hotdog fra Gøl er ingen undtagelsen.

 


Fremgangsmåde

Halver æblerne, fjern kernehuse, stilke og blomster og skær dem i grove tern.

Kom dem i en gryde sammen med hakket løg, tomat, eddike og sukker og lad det koge ca. 15 min. til æblerne er godt møre og væden dampet ind. Blend og smag til med chili og salt.

Juster smagen med ekstra eddike eller sukker.

Snit spidskålen fint. Rør cremefraiche, honning, dijonsennep og eddike sammen og smag til med salt og peber. Riv æblet i strimler og vend det straks i dressingen.

Vend spidskålen i, drys med dild og bland.

Lun brødene på grillen eller i ovnen.

Kog, steg eller grill pølserne, og kom dem i brødene.

Top med ketchup og slaw og server resten til.


Tips

Opbevar resten af ketchuppen i en flaske i køleskabet.

Varier din ketchup. Smag den til med karry eller lidt lakridspulver. Det smager helt forrygende.

Lignende opskrifter fra Gøl

Grillpølser med grillede asparges og rygeost

serveres med sprøde fladbrød med ramsløg og feta

Hotdog med pesto, rucola og pinjekerner

Grillpølser med rødløgsmarmelade og tomattapenade