
Cheddar og Chili frankfurter med chimichurri og surdejsbrød
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 8 stk. GØL Cheddar & Chili Frankfurter
- 1 stk. surdejsbrød
- ½ dl olivenolie
- ½ rødløg
- 1 stk. rød chili
- 1 fed hvidløg
- ½ bakke bredbladet persille
- ½ stk. økologisk citron
- 1 spsk. tørret oregano
- 1 tsk. paprika, gerne røget
- ½ tsk. stødt spidskommen
- 1 ½ dl neutral olie (solsikke eller raps)
- ½ tsk. salt
Sådan tilbereder du retten
FORBEREDELSE
1. Grill pølserne ved svag varme.
CHIMICHURRI
1. Finhak rødløg, hvidløg, persille og chili.
2. Kom det i en skål med fintrevet citronskal og citronsaft.
3. Vend resten af ingredienserne sammen og lad det trække minimum 30 minutter.
SURDEJSBRØD
1. Skær brødet i skiver og pensl med olivenolie.
2. Grill brødskiverne ved svag varme på grillen.
SERVERING
1. Flæk pølserne og server med masser af Chimichurri og olivengrillet surdejsbrød.