Cheddar og Chili frankfurter med chimichurri og surdejsbrød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Cheddar og Chili frankfurter med chimichurri og surdejsbrød

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 stk. Gøl Cheddar og Chili Frankfurter
  • 1 stk. surdejsbrød
  • ½ dl olivenolie
CHIMICHURRI
  • ½ rødløg
  • 1 stk. rød chili
  • 1 fed hvidløg
  • ½ bakke bredbladet persille
  • ½ stk. økologisk citron
  • 1 spsk. tørret oregano
  • 1 tsk. paprika, gerne røget
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • 1 ½ dl neutral olie (solsikke eller raps)
  • ½ tsk. salt
Print opskrift

Chimichurri er fantastisk topping til en grillet frankfurter. Vi har her lavet en rød version af Chimichurri og serverer retten sammen med surdejsbrød. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

Grill pølserne ved svag varme.

 

CHIMICHURRI

Finhak rødløg, hvidløg, persille og chili. Kom det i en skål med fintrevet citronskal og citronsaft.

Vend resten af ingredienserne sammen og lad det trække minimum 30 minutter.

 

SURDEJSBRØD

Skær brødet i skiver og pensl med olivenolie. Grill brødskiverne ved svag varme på grillen.

 

Flæk pølserne og server med masser af Chimichurri og olivengrillet surdejsbrød.

Lignende opskrifter fra Gøl

Brunch hotdog med scrambled eggs og asparges

Serveres med smoothie

Frankfurter i svøb af parmaskinke med hjemmelavet remoulade

Grov kartoffelmos med pølser & bacon

Opskriften på den perfekte partner