Klassisk kartoffelsalat med urter og pølser

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Klassisk kartoffelsalat med urter og pølser

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

kartoffelsalat m. urter
  • 1 kg nye små kartofler
  • 2½ dl creme frache
  • 3-4 spsk. mayonnaise
  • 1 lille rødløg/zittauerløg
  • 1½ tsk. citronsaft
  • 1½ tsk. sukker
  • salt
  • 1 bdt. dild
  • 1 bdt. purløg
Grillede grøntsager
  • 1 zucchini/squash
  • 1 lille spidskål
  • Olie
  • Salt
  • Evt. citronsaft
Print opskrift

dejlige friske og sommerlige urter går aldrig af mode og er et sikkert hit hver gang.


Sådan tilbereder du retten

Kartoffelsalat m. friske urter:

  1. Skyl og kog kartoflerne i letsaltet vand så der stadig er bid i dem.
  2. Lad kartoflerne køle af og skær dem i passende og mundrette stykker.
  3. Pil og hak løget helt fint.
  4. Bland creme fraiche, mayonnaise og smag til med citronsaft, sukker, salt og peber.
  5. Vend de finthakkede løg i.
  6. Skyld og snit purløg og dild fint.
  7. Vend urterne i dressingen.
  8. Dressingen vendes sammen med de afkølede kartofler og stilles på køl indtil servering.

 

Grillede grøntsager:

  1. Skyl grøntsagerne godt.
  2. Skær zucchinien i passende skiver og pensl med olie
  3. Del spidskål i kvarte og pensl med olie.
  4. Grill grøntsagerne til de har fået flotte grillstriber og er møre
  5. Drys med salt og evt. lidt citronsaft

 

  1. Grill GØL pølserne på grillen til de er gyldne og sprøde. Følg evt. vores tilberedningsguide her: Tilberedning af pølser for at få de mest saftige og sprøde pølser.
  2. Velbekomme.

 

SERVERING

Servér de grillede pølser med de grillede grøntsager og den kolde kartoffelsalat.