Klassisk kartoffelsalat med urter og pølser
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. GØL Frankfurter
- 1 pk. GØL Grillpølser
- 1 kg nye små kartofler
- 2½ dl creme frache
- 3-4 spsk. mayonnaise
- 1 lille rødløg/zittauerløg
- 1½ tsk. citronsaft
- 1½ tsk. sukker
- salt
- 1 bdt. dild
- 1 bdt. purløg
- 1 zucchini/squash
- 1 lille spidskål
- Olie
- Salt
- Evt. citronsaft
Sådan tilbereder du retten
Kartoffelsalat m. friske urter:
- Skyl og kog kartoflerne i letsaltet vand så der stadig er bid i dem.
- Lad kartoflerne køle af og skær dem i passende og mundrette stykker.
- Pil og hak løget helt fint.
- Bland creme fraiche, mayonnaise og smag til med citronsaft, sukker, salt og peber.
- Vend de finthakkede løg i.
- Skyld og snit purløg og dild fint.
- Vend urterne i dressingen.
- Dressingen vendes sammen med de afkølede kartofler og stilles på køl indtil servering.
Grillede grøntsager:
- Skyl grøntsagerne godt.
- Skær zucchinien i passende skiver og pensl med olie
- Del spidskål i kvarte og pensl med olie.
- Grill grøntsagerne til de har fået flotte grillstriber og er møre
- Drys med salt og evt. lidt citronsaft
- Grill GØL pølserne på grillen til de er gyldne og sprøde. Følg evt. vores tilberedningsguide her: Tilberedning af pølser for at få de mest saftige og sprøde pølser.
- Velbekomme.
SERVERING
Servér de grillede pølser med de grillede grøntsager og den kolde kartoffelsalat.