Grillet Cheddar og Chili frankfurtermed sommerkartofler og grillet spidskål - perfekt til bålmad

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillet Cheddar og Chili frankfurtermed sommerkartofler og grillet spidskål - perfekt til bålmad

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Gøl Cheddar & Chili Frankfurter
SOMMERKARTOFLER
  • 1 pk. bacon i tern
  • 500 g små kartofler, kogte og evt. halverede
  • 1½ dl fløde
  • 1 tsk. sennep
  • 12 stk. cherrytomaer
  • 1 dl hakket timian og persille
GRILLET SPIDSKÅL
  • 1 spidskål i kvarte
  • Revet vesterhavsost efter behag, mindst 1 dl
  • Salt og peber
  • Evt. lidt god olie
Print opskrift

Lyden af et knitrende bål er skøn. Men lyden af et knitrende bål og sprøde frankfurter pølser over bålet er endnu bedre. Vi har her sammensat en opskrift fuld af smag, hvor Gøl Cheddar og Chili Frankfurter komplimenteres af sommerkartofler og grillet spidskål. En ægte sommerret. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

4 stk. Gøl Cheddar & Chili grilles langsomt ved svag varme.

 

SOMMERKARTOFLER

Rist bacontern som det første på bålpanden.

Efter 2-3 min. tilsættes kartofler, fløde og sennep og det hele koges i 4-5 min.

Læg tomaterne med stilk på grillristen ved meget høj varme ganske kort, gerne så tomatskallen sortner let.

”Pluk” tomaterne ned i bålpanden sammen med krydderurter, og smag til med salt og peber.

 

GRILLET SPIDSKÅL

Grill spidskål på grillristen 2 min. på de 3 sider.

Tag af og strø med salt og peber, evt. lidt god olie og riv vesterhavsost over efter behag.

 

SERVERING

Servér de varme Gøl Cheddar & Chili med grillet spidskål og bacon-kartofler.

Lignende opskrifter fra Gøl

Tapas med mini hotdogs, pindemadder og chokoladejordbær

Frankfurtere med friske forårsruller, urtesmør og kethup-dip

4 stk.

Store pølsehorn