
Grillet Cheddar og Chili frankfurtermed sommerkartofler og grillet spidskål - perfekt til bålmad
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
SOMMERKARTOFLER- 1 pk. bacon i tern
- 500 g små kartofler, kogte og evt. halverede
- 1½ dl fløde
- 1 tsk. sennep
- 12 stk. cherrytomaer
- 1 dl hakket timian og persille
- 1 spidskål i kvarte
- Revet vesterhavsost efter behag, mindst 1 dl
- Salt og peber
- Evt. lidt god olie
Sådan tilbereder du retten
FRANKFURTER
1. 4 stk. GØL Cheddar & Chili grilles langsomt ved svag varme.
SOMMERKARTOFLER
1. Rist bacontern som det første på bålpanden.
2. Efter 2-3 min. tilsættes kartofler, fløde og sennep og det hele koges i 4-5 min.
3. Læg tomaterne med stilk på grillristen ved meget høj varme ganske kort, gerne så tomatskallen sortner let.
4. ”Pluk” tomaterne ned i bålpanden sammen med krydderurter, og smag til med salt og peber.
GRILLET SPIDSKÅL
1 Grill spidskål på grillristen 2 min. på de 3 sider.
2. Tag af og strø med salt og peber, evt. lidt god olie og riv vesterhavsost over efter behag.
SERVERING
1. Servér de varme Gøl Cheddar & Chili med grillet spidskål og bacon-kartofler.