Grillpølser med sommersalat og rugbrød
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
SOMMERSALAT- 200 g god rygeost uden kommen
- 2 spsk. creme fraiche, 38%
- 2 spsk. piskefløde
- 2 spsk. finthakkede radiser
- 2 spsk. finthakket agurk
- 1 spsk. finthakket estragon
- 1 spsk. fintsnittet purløg
- 1 spsk. finthakket rødløg
- 1 spsk. citronsaft
- Salt og peber
- 1 rugbrød
- Olivenolie til stegning
- Salt
- 1 pk. GØL Grillpølser
- Evt. skoleagurker
Sådan tilbereder du retten
SOMMERSALAT
1. Rør alle ingredienserne sammen til sommersalaten.
2. Lad evt. salaten stå og trække lidt i køleskabet inden servering.
RUGRBRØDSCROUTONER
1. Skær rugbrødet i tynde skiver, pensl skiverne med olivenolie, drys med salt og smid det 2 minutter på grillen, eller 20 minutter i ovnen ved 200 °C.
GRILLPØLSER
1. Servér den sprøde skive rugbrød med en grillet pølse og evt. en flækket skoleagurk, der har fået en gavmild skefuld sommersalat.