Grillpølser med sommersalat og rugbrød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillpølser med sommersalat og rugbrød

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SOMMERSALAT
  • 200 g god rygeost uden kommen
  • 2 spsk. creme fraiche, 38%
  • 2 spsk. piskefløde
  • 2 spsk. finthakkede radiser
  • 2 spsk. finthakket agurk
  • 1 spsk. finthakket estragon
  • 1 spsk. fintsnittet purløg
  • 1 spsk. finthakket rødløg
  • 1 spsk. citronsaft
  • Salt og peber
RUGBRØDSCROUTON
  • 1 rugbrød
  • Olivenolie til stegning
  • Salt
SERVERING Print opskrift

På de lune sommeraftener kan tiden nogen gange være knap. Men på under 30 min. kan du her lave en lækker sommersalat og rugbrødscroutoner til dine pølser, der udgør en let og fantastisk smagfuld ret. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

SOMMERSALAT

1. Rør alle ingredienserne sammen til sommersalaten.

2. Lad evt. salaten stå og trække lidt i køleskabet inden servering.

RUGRBRØDSCROUTONER

1. Skær rugbrødet i tynde skiver, pensl skiverne med olivenolie, drys med salt og smid det 2 minutter på grillen, eller 20 minutter i ovnen ved 200 °C.

GRILLPØLSER

1. Servér den sprøde skive rugbrød med en grillet pølse og evt. en flækket skoleagurk, der har fået en gavmild skefuld sommersalat.