
Frankfurtere med friske forårsruller, urtesmør og kethup-dip4 stk.
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. GØL Frankfurtere
- 1 spsk. purløg
- 1 tsk. rosmarin
- 1 nip økologisk citronskal, revet
- 8-12 skiver daggammelt brød
- 100 g smør (tages ud af køleskabet ½ time før brug)
- 8 blade rispapir
- 1 lille spidskål
- 1 agurk
- 1 lille rødløg, snittet
- 1 chili, din favorit
- 1 spsk. fishsauce
- 1 tsk. soya
- Saften fra 1 lime
- 1 dl ketchup
- 1 spsk. peanut butter
Sådan tilbereder du retten
FRANKFURTER
1. GØL Frankfurtere 4 stk. grilles langsomt ved svag varme.
URTESMØR
1. Hak urter og vend dem med smør og citronskal.
2. Grill brødskiverne og smør dem, mens de endnu er lune, så urtesmørret smelter godt ind i brødet.
FRISKE, VIETNAMESISKE RULLER
1. Skyl og snit spidskål. Mariner kål med de øvrige ingredienser bortset fra agurk.
2. Skyl agurk og skær enderne fra. Del i to på midten og skær i lange kvarte.
3. Udblød rispapir efter anvisning på emballagen.
4. Læg 1/8 af det marinerede spidskål på midten af rispapiret og læg et stykke agurk på toppen.
5. Fold siderne ind og rul sammen.
KETCHUP-DIP MED PEANUT BUTTER
1. Rør ingredienserne sammen til din ketchup-dip med peanut butter.
SERVERING
1. Servér de grillede Frankfurtere med dip, vietnamesiske ruller og grillet brød med urtesmør.