Frankfurtere med friske forårsruller, urtesmør og kethup-dip4 stk.

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frankfurtere med friske forårsruller, urtesmør og kethup-dip4 stk.

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

URTESMØR
  • 1 spsk. purløg
  • 1 tsk. rosmarin
  • 1 nip økologisk citronskal, revet
  • 8-12 skiver daggammelt brød
  • 100 g smør (tages ud af køleskabet ½ time før brug)
FRISKE, VIETNAMESISKE RULLER
  • 8 blade rispapir
  • 1 lille spidskål
  • 1 agurk
  • 1 lille rødløg, snittet
  • 1 chili, din favorit
  • 1 spsk. fishsauce
  • 1 tsk. soya
  • Saften fra 1 lime
KETCHUP-DIP MED PEANUT BUTTER
  • 1 dl ketchup
  • 1 spsk. peanut butter
Print opskrift

Frankfurtere er smagen af sommer, og sammen med forskelligt tilbehør, kan du få en rigtig lækker sommerret. Vi har her sammensat en opskrift med friske forårsruller, grillet brød, urtesmør og ketchup. Se opskriften herunder.

Velbekomme! 

 


Sådan tilbereder du retten

FRANKFURTER

1. GØL Frankfurtere 4 stk. grilles langsomt ved svag varme.

URTESMØR

1. Hak urter og vend dem med smør og citronskal.

2. Grill brødskiverne og smør dem, mens de endnu er lune, så urtesmørret smelter godt ind i brødet.

FRISKE, VIETNAMESISKE RULLER

1. Skyl og snit spidskål. Mariner kål med de øvrige ingredienser bortset fra agurk.

2. Skyl agurk og skær enderne fra. Del i to på midten og skær i lange kvarte.

3. Udblød rispapir efter anvisning på emballagen.

4. Læg 1/8 af det marinerede spidskål på midten af rispapiret og læg et stykke agurk på toppen.

5. Fold siderne ind og rul sammen.

KETCHUP-DIP MED PEANUT BUTTER

1. Rør ingredienserne sammen til din ketchup-dip med peanut butter.

SERVERING

1. Servér de grillede Frankfurtere med dip, vietnamesiske ruller og grillet brød med urtesmør.