
Cheddar Chili med grillet bacon-kartoffelsalat med aspargesServeret med sød sennepsdressing
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
BACON-KARTOFFELSALAT- 800 g kartofler, kogt og pillet. Gerne aspargeskartofler.
- 12 stk. grønne asparges
- 150 g ærter, bælget
- 1 pakke bacon
- 1 rødløg, cirka 100-130 g, snittet
- 10 stilke estragonblade
- 2 spsk. olivenolie
- Salt og sort peber
- 160 g dijonsennep
- ½ stk. grøn peberfrugt
- 2 spsk. honning
Sådan tilbereder du retten
FRANKFURTERE
1. Grill GØL Cheddar & Chili Frankfurtere ved svag varme.
BACON-KARTOFFELSALAT
1. Bryd asparges ved roden og skyl grundigt.
2. Grill asparges og snit dem i mundrette stykker.
3. Grill bacon og vend ingredienserne til kartoffelsalaten sammen.
SENNEPSDRESSING
1. Vend sennep, honning og grøn peber sammen til en knasende og sødmefyldt sennepsdressing.
SERVERING
1. Servér de grillede Cheddar og Chili frankfurtere sammen med grillet bacon-kartoffelsalat og en sød sennepsdressing.
Tips
Servér gerne med øl som ale/brown ale.